25/11/09

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Από:
Θελω να αναφερθω στα όσα λέγονται για τις ερασιτεχνικες ομάδες της πόλης μας. Γιατί αναρωτιεστε ρε παιδια για το καταντημα του ποδοσφαιρου στισ ερ. ομαδεσ της πολης μας. Δειτε ποιους βαζουν οι εκαστοτε δημαρχοι στα πόστα του αθλητισμου και θα καταλαβετε που οφειλεται. Καμία σχεση με το αντικειμενο.
Σχεδον ολοι οσοι εχουν μπει στον αθλητισμο ειναι κατα του ποδοσφαιρου η εχουν παντελης ελλειψη γνωσης για το αθλημα και πως θα το βοηθησουν. Απο την αλλη οσοι δοιηκουν τισ ερ. ομαδες κατα καιρούς (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) στοχο εχουν την προσωπικη τους προβολη. Ειτε στον κοινωνικο τους περιγυρο ειτε στον επαγγελματικο τους τομεα ειτε στο να εκμεταλευτουν την ομαδα τους για μελοντικους πολιτικους σκοπους. Κανενα δεν νοιαζει να φτιαξει σωστή και με βασεις ποδοσφαιρικη ομαδα. Ολοι αυτοι αλλα και αρκετοι απο μας κοιτάμε απο μακρυα τα μεγάλα προβληματα του ερασιτεχνικου ποδοσφαίρου της πόλης μας.
Γι' αυτα τα παιδια που αγωνιζονται σε αυτές τις ομαδες ποιος θα μιλήσει. Αυτους τους αθλητές που εχουν οραματα για το ποδοσφαιρικο τους μελλον. Τους ποδοσφαιριστές που εργαζονται σκληρα μεσα στο γηπεδο για να τα πραγματοποιησουν. Αυτους τους νεους που στερουνται τις χαρες της εφηβείας για να πετυχουν τον στόχο τους. Τους ΜΕΓΑΡΙΤΕΣ ποδοσφαιριστες που κανουν χιλιες δυο θυσιες στην καλυτερη τους ηλικια και βλεπουν οτι δεν εχουν αντικρυσμα ολες αυτές οι θυσίες.
Τελικά μήπως θέλουμε γεμάτες καφετέριες - παμπ και άδεια γήπεδα από αυτά τα παιδιά;

MEGARA PRESS: ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: