12/11/09

ΚΟΥΓΙΑΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα με τον Αίαντα Σαλαμίνας και είπε τα παρακάτω:
http://www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20080506/kougias.jpg
“Είναι απαράδεκτο να χάνονται βαθμοί στην Πάτρα. Δεν έχω μιλήσει έως σήμερα αλλά πρέπει να τα πω γιατί είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος. Έχω παράπονα από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες. Είναι αδιανόητο να είναι καλύτεροί μας παίκτες οι Γερασιμόπουλος - Στεργίδης και παίκτες διαφοράς να δείχνουν αυτό το πρόσωπο. Τρεις παίκτες είναι που χαλάνε το κλίμα στην ομάδα. Δεν δέχομαι παίκτης μας μονομαχία ένας εναντίον ενός, και να δεχόμαστε γκολ, ενώ παίρνει 70.000 ευρώ. Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον Σπανό και υπάρχει ταύτιση απόψεων. Και ακόμα πιστεύω ότι θα τελειώσουμε αήττητοι το πρωτάθλημα. Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό που παίζουν οι ομάδες στην Πάτρα, το ξέρουμε όμως, δεν αποτελεί δικαιολογία.

Με προβληματίζει η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Να καταλάβουν όλοι ότι έχουμε έναν στόχο, την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Η Παναχαϊκή έχει μεγάλους τερματοφύλακες. Μην ακυρώνετε μεγάλους παίκτες. Βοηθήστε μας να προχωρήσουμε. Σήμερα (σ.σ. 11/11) το σκορ έπρεπε να ήταν 10-1! Το άγχος μας δημιουργεί προβλήματα. Δεν υπάρχουν παραδόσεις όπως άκουσα. Δεν είναι παράδοση να μην σκοράρεις. Θα προχωρήσουμε πολύ δυναμικά. Έχουμε συγκεκριμένες απόψεις με τον κ. Σπανό απλά κάποιοι πρέπει να καταλάβουν πως η Παναχαϊκή είναι μεγάλος σύλλογος. Είμαι βέβαιος για το διπλό την Κυριακή, όπως και ότι η Παναχαϊκή βγάζει μεγάλη φουρνιά παικτών.
Σήμερα (σ.σ. 11/11) ήταν η καλύτερη εμφάνιση της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα. Πως όμως να παίξεις καλά όταν οι άλλοι πέφτουν συνεχώς; Απλώς, υπάρχει μια μιζέρια, που έχει ποτίσει την ομάδα. Δέκα χρόνια τώρα η Παναχαϊκή είναι loser. Δεν έχει σχέση αυτή η Παναχαϊκή με την Παναχαϊκή του παρελθόντος. Εδώ υπάρχει γνώση και μεγάλη μαγκιά. Απλά έχουμε πέσει σε απίστευτη κατηγορία. Θέλουμε βοήθεια. Ο κ. Σπανός είναι ένας προπονητής με βαθιά γνώση και είναι ένας άνθρωπος έντιμος και αρσενικός. Ότι βλέπω στο γήπεδο, ο προπονητής μου το έχει πει 15 μέρες πριν. Ετοιμάζουμε παίκτες για την Σούπερ Λίγκα. Η δεξιά και η αριστερή μας πλευρά έχει παίκτες που θα είναι μαζί μας στην Β΄ Εθνική. Εδώ θες κατάθεση ψυχής όπως έκαναν σήμερα οι Κοζανίδης και Παπαποστόλου”.

Ο δικηγόρος θεωρεί σίγουρο ότι του χρόνου θα είναι στην Β'Εθνική! Η αισιοδοξία κάνει καλό αλλά τέτοια σιγουριά βρε παιδί μου; Σούπερ Λίγκα με το ζόρι σε λίγα χρόνια δηλαδή; Να υποθέσουμε ότι θα αγωνιστείτε σκληρά κ. Κούγια να ανεβάσετε την ομάδα ψηλά; Με οποιοδήποτε τίμημα; Και μια ερώτηση ακόμα, αν δεν μπορείτε να μαζεύετε εσείς βαθμούς θα κόβετε από τους άλλους;;; !!!
Ο άνθρωπος έχει δείξει τον χαράκτηρά του και τον επιβεβαιώνει και με αυτές τις δηλώσεις. Λέει ότι παίκτης 70.000 ευρώ δεν δικαιολογείται να χάνει μονομαχία. Δηλαδή το χρήμα είναι το αποκλειστικό μέτρο σύγκρισης για τους παίκτες. Μήπως το χρήμα μπορεί να προκαθορίσει και την τύχη άλλων ομάδων στον όμιλο;
Πρόσεχε κ. Κούγια γιατί μπορεί να εκτεθείς... ... ... Είσαι πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας και πρέπει να είσαι μετρημένος στις δηλώσεις σου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: