17/11/09

ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ, ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΛΕΦΤΑ...

Το καλοκαίρι έγιναν συζητήσεις μεταξύ τοπικών αθλητικών συλλόγων που λειτουργούν ποδοσφαιρικό τμήμα προκειμένου να γίνει συγχώνευση. Υπήρξε άρνηση από την μία πλευρά και έτσι τα πράγματα έμειναν όπως τα ξέραμε και τα βλέπουμε σήμερα.
Ο κ. Οικονόμου, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αττικής έκανε ερώτηση στην Βουλή για τις επιχορηγήσεις που δεν δίνονται από την γενική γραμματεία αθλητισμού. Μάλιστα αναφέρθηκε και σε μία ομάδα της πόλης μας, τον Άρη Μεγάρων. Η διοίκηση του Άρη ήταν αυτή που αρνήθηκε συγχώνευση και όπως φαίνεται από την αναφορά στο δελτίο τύπου του βουλευτή τον έχουν ενοχλήσει για να κάνει ενέργειες ή έστω το ερώτημα.
Σε εποχές οικονομικής κρίσης το να ζητάς βοήθεια για να λειτουργήσεις ένα σωματείο είναι προσπάθεια που θέλει κόπο και έχει πολλές πιθανότητες να πέσει στο κενό. Οικονομικά έρχονται ακόμα χειρότερες εποχές και σε όλους τους κλάδους θα μείνουν λίγοι και ισχυροί. Οι εγωισμοί και οι προσωπικές φιλοδοξίες (...) δεν αφήνουν ορισμένους να σκεφτούν λογικά. Αναγκάζονται να γίνουν ζητιανοί για να τα βγάλουν πέρα και χτυπάνε βουλευτικές πόρτες. Θα πείτε γιατί να μην πάρουν αυτό που δικαιούνται; Και εγώ σάς λέω, γιατί να επιβαρύνουν τα δημόσια οικονομικά ζητώντας χρήματα του ελληνικού λαού για να λειτουργήσουν συλλόγους που δεν έχουν λόγο ύπαρξης;
Ο αντίλογος στα παραπάνω μπορεί να είναι ισχυρός. Όποιος επιθυμεί να σχολιάσει ας το κάνει αλλά να εκφραστεί αξιοπρεπώς.
Διάβαστε και ένα παλιό άρθρο αλλά πάντα επίκαιρο:
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: