1/11/09

ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ...

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΣΥΜΜΑΧΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ.
Με τέρμα που σημείωσαν οι ερυθρόμαυροι στο πρώτο ημίχρονο σε μια φάση διαρκείας μέσα στην μικρή περιοχή του Βύζα πήραν ένα τρίποντο που δεν θα ξεχάσουν τουλάχιστον για φέτος...
Το πλεονέκτημα της θέας από την πρώτη θέση κατέχει πλέον η σημερινή αντίπαλος του Βύζα, Παναχαϊκή. Μια φάση που διήρκησε αρκετά σε σχέση με την ταχύτητα που εξελίχθηκε το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του ήταν αρκετή για να στερήσει ένα πολύτιμο τρίποντο ή ακόμα και έναν βαθμό. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα σήμερα πλην της ήττας διατηρούσε τον Βύζα στην κορυφή.
Η πρώτη καλή φάση για την ομάδα της πόλης μας έγινε στο 7ο λεπτό με σουτ που κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή και οι επίμαχες φάσεις ήταν μοιρασμένες. Το γκολ σημειώθηκε στο 41ο λεπτό έπειτα από σύγχυση που επικράτησε στην μικρή περιοχή του Βύζα από την άμυνα του.
Σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν πολύ για να ισοφαρίσουν όμως καμία προσπάθεια δεν κατέληξε προς τα εκεί... Οι Μεγαρίτες (και μή) οπαδοί που βρέθηκαν στο παλιό γήπεδο της Παναχαϊκής στην Πάτρα ήταν περίπου 200. Έφτασαν και με λεωφορείο αλλά και με δικά τους μεταφορικά μέσα.





1 σχόλιο:

PANAXA-BLOG είπε...

O JOKER-PANAXA SAS XERETA. Περισοτερες φωτο στο..
www.panaxa-gr.blogspot.com