19/11/09

ΕΝΑΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ (;) ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ...

5 χρόνια μετά το 2004 μια πόλη 35.000 και πλέον κατοίκων σε απόσταση 40 χλμ από την πρωτεύουσα - διοργανώτρια των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 δεν έχει ποδοσφαιρικά γήπεδα για τις ερασιτεχνικές ομάδες...
"Ευτυχώς που υπάρχει και το Πέυκο" λένε κάποιοι παράγοντες και φίλαθλοι στο άκουσμα ότι οι 3 ομάδες της πόλης Άρης, Ευκλείδης και Μεγαρικός πρέπει να μεταναστεύουν για να αγωνιστούν! Οι λόγοι; Διαβάστε:
-Το γήπεδο του σταδίου είναι σε απαράδεκτη κατάσταση και ευθύνες αναλογούν στην διοίκηση των δημοτικών χώρων άθλησης και στο αδιάφορο προσωπικό. Το χορτάρι το έχουν εγκαταλείψει εντελώς και η συστηματική εγκατάλειψη αφήνει πολλές υποψίες για υπόγειες ενέργειες και συμφέροντα... Ξέρετε πόσες χιλιάδες ευρώ κοστίζει η συντήρηση του χόρτου; Αυτά τα πληρώνουμε εμείς όπως και τους... μεσάζοντες!
-Από την άλλη το βοηθητικό πίσω από το κλειστό του μπάσκετ ξεκίνησε αλλά... κόλλησε όπως συνήθως συμβαίνει στα περισσότερα έργα.
- Το γήπεδο του Βύζα ανήκει μόνο σε αυτόν και καλώς ανήκει γιατί η ομάδα πρέπει να έχει ένα γήπεδο δικό της. 'Αλλωστε παίζει σε επαγγελματική κατηγορία.
Αν ο κ. Σαλαμούρας και οι υφιστάμενοί του δεν ήξεραν ότι θα εξυπηρετηθούν οι ομάδες από την γειτονική Νέα Πέραμο τι θα έκαναν; Που θα έστελναν ή τι θα πρότειναν στους παράγοντες των ομάδων στην περίπτωση που ο δήμαρχος της γειτονικής πόλης δήλωνε άρνηση χρήσης; Οι καλές σχέσεις των δύο γειτονικών πόλεων δεν αποδεικνύονται μόνο με την παραχώρηση του γηπέδου της μιάς στις ομάδες της άλλης.
Στο στάδιο μπορούμε να μιλάμε για ανύπαρκτη διοίκηση στο 99%. Το άλλο 1% είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να μην εκτίθεται ο δήμος Μεγάρων από πολύ άσχημες εικόνες ντροπής στους χώρους άθλησης. Και αυτός ο άνθρωπος λέγεται Θεόδωρος Μήτσος.
Ο αρχηγός, το μεγάλο κεφάλι, ο άνθρωπος που ο μεγαρικός λαός ψήφισε για μια τετραετία πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Αν δεν το κάνει θα κριθεί για αυτό στις επόμενες εκλογές. Και ο έλεγχος της κατάστασης δεν μεταφράζεται μόνο στο να προχωρήσει σε έργα αλλά και στο να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Δηλαδή να εξαφανίσει τα κυκλώματα που λυμαίνονται τον χώρο του σταδίου και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με ριζικές αλλαγές.
Τέλος, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ 3 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 35.000 ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ.
ΩΣ ΠΟΤΕ κ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: