30/11/09

Ο ΒΥΖΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ;

Στο χέρι των παικτών είναι να αναδειχθεί η ιστορικότερη ομάδα της πόλης μας, ο Βύζας, σε πρωταθλήτρια χειμώνα αφού η Παναχαϊκή άφησε τους βαθμούς στην Αίγινα. Δεν κατάφερε ούτε ισοπαλία να αποσπάσει αφού στο 87' ο Μαστρογιάννης μοίρασε εμφράγματα στους Πατρινούς. Η Παναχαϊκή είχε δοκάρι με τον Κυβελίδη στο 1ο ημίχρονο.
Θα μπορούσε να ήταν ένας κλασικός αγώνας αλλά οι εξωγηπεδικές εξελίξεις μετά το τελευταίο σφύριγμα ήταν έντονες και μή αναμενόμενες... Η άσεμνη χειρονομία ενός παίκτη του Σαρωνικού ήταν η αρχή για ένα σύντομο πάρτυ διάρκειας 10 λεπτών. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας εισήλθε στην αίθουσα τύπου και ζήτησε από τον πρώην παίκτη του Βύζα και νυν προπονητή των Πατρινών να αποχωρήσει για να μην συμμετάσχει στην κοροϊδία όπως είπε.
Η ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ!
Ο κ. Κούγιας είπε μετά τον αγώνα ότι παράγοντας της νησιώτικης ομάδας ζήτησε από τον ίδιο 40.000 ευρώ για να έχουν μειωμένη απόδοση οι παίκτες του Σαρωνικού. Αυτό φυσικά και διαψέυστηκε από την δίοικηση του Σαρωνικού παρά του ότι ο κ. Κούγιας επιμένει. Αν συνέβη αυτό τότε το άρθρο μας περί χρηματισμών στο ποδόσφαιρο είναι επίκαιρο. Βέβαια επικεντρωθήκαμε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά όλοι ξέρουμε ότι το χρήμα δεν γνωρίζει κατηγορίες.
ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ Ο ΒΥΖΑΣ ΣΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ.
Η απόσταση από τον πρώτο και τον τρίτο έδειχνε ότι ο Βύζας παρά το ρεπό του θα παραμείνει στην θέση του. Η Ζάκυνθος κέρδισε και πλησίασε αλλά μετά την ήττα της Παναχαϊκής η διαφορά των 2 βαθμών παρέμεινε χωρίς η πατρινή ομάδα να έχει κάνει ακόμα το ρεπό της. Συνεπώς ο Βύζας μπορεί σε 5 αγωνιστικές να στεφθεί πρωταθλητής χειμώνα και παραδοσιακά να τελειώσει τη σεζόν εκεί. Αν και στο ποδόσφαιρο οι παραδόσεις σχεδόν πάντα καταρρέουν.
Η Ζάκυνθος πάντως αγωνιστικά ανεβαίνει απειλητικά. Είναι και αυτή φαβορί.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σαρωνικός - Παναχαϊκή 1-0
(87' Μαστρογιάννης)
Χαίδάρι - Ζάκυνθος 2-4
(10' Μακρής, 64' Γκουντελίτσας - 3' Παναγιωτίδης, 74' πεν. Κουλουκίδης, 76' Λιβέρης, 90' +4' Μπάστας)
Καλλιθέα - Κεραυνός Κερ. 2-1
(23' Κατσαρός, 77' Κισκαμπάνης - 90+2' Ζαχαρίας)
Αίας - Παναργειακός 1-1
Παναιγειάλιος - Πλατανιά 2-2
(89' πεν, 90'+2 Παπαδόπουλος - 14' πεν. Πάγκαλος, 86' Κατσικοκέρης)
ΠΑΣ Κόρινθος - Ασπρόπυργος 0-1
(54' Χαλιμούρδας)
Ατσαλένιος - ΠΑΟ Ρουφ 1-1
(47' Σισκάκης - 64' Κουμπούλης)
Αγ. Παρασκευή - Χερσόνησος 2-0
(55' Ιορδανίδης πεν, 58' Καρούσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: