10/1/10

ΗΤΤΑ - ΣΟΚ!

Το άτυπο πρωτάθλημα χειμώνα κρατούσαν στα χέρια τους οι παίκτες του Βύζα αλλά τους έπεσε! Τα τρία αποτελέσματα έδιναν 3 διαφορετικές θέσεις στην βαθμολογία. Τελικά ίσχυσε το χειρότερο σενάριο και ο Βύζας στο τέλος του Α' γύρου είναι 3ος καθότι ισοβαθμεί με την Καλλιθέα αλλά στο μεταξύ τους παιχνίδι υπερτερεί η δεύτερη.
Το γκολ ήρθε στο 80 έπειτα από σύγχυση στην μικρή περιοχή του Βύζα και πρόσκαιρη αδυναμία της άμυνας. Όλα έδειχναν Χ και υπήρχε μια μικρή ελπίδα οτι ο Βύζας θα βάλει έστω και μισό γκολ. Οι 1000 οπαδοί έφυγαν με τα κεφάλια σκυμμένα εκτός από αυτούς που ξέσπασαν στους παίκτες της Καλλιθέας στο τέλος του αγώνα!
Ο προπονητής κ. Κουρμπανάς αποβλήθηκε και έδινε εντολές από την σκεπαστή στο 2ο ημίχρονο.
Συμμετοχή είχε και ο νεοαποκτηθέντας Μιχελής που έδειξε να είναι σε καλή φόρμα.
ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ
Καμία σχέση δεν είχε η αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Σαν να μην ήθελαν να κερδίσουν και να αρκεστούν στον βαθμό της ισοπαλίας. Τελικά πήγαν για τα λίγα και τα έχασαν όλα.
ΒΡΟΧΗ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ!
Το ξεκίνημα έκαναν οπαδοί της Καλλιθέας που χτύπησαν παίκτη του Βύζα όταν πήγε να εκτελέσει πλάγιο κοντά στην θύρα 1. Κάποιοι ανεγκέφαλοι από την θύρα 4 πήραν θάρρος και συνέχισαν ενώ η καταιγίδα ήρθε στο τέλος όπου λίγο πριν την καταπακτή έκαναν πρόωρο ντους οι φιλοξενούμενοι!!! Τι να σου κάνει και η απεγνωσμένη φωνή του Αντώνη Υψηλάντη που ακουγόταν στα μισά Μέγαρα και παρακαλούσε για κόσμια συμπεριφορά. Ο Μεγαρίτης δεν καταλαβαίνει από τέτοια!
ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ο ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ...
Μπορεί η Καλλιθέα να πήρε βαθμούς αλλά αυτό δεν σώνει την κατάσταση. Το σωματείο πάει για παραίτηση από το πρωτάθλημα και έτσι η νίκη αυτή ίσως να μην έχει κανένα νόημα. Βέβαια κανείς δεν ξέρει τι γράφει το μέλλον...
Η Παναχαϊκή ακλόνητη στην πρώτη θέση και στους 34 βαθμούς αφού μόνο από νίκη του Βύζα μπορούσε να μετακινηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: