14/1/10

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ "8" ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Στα πέναλτυ πήρε την πρόκριση η ομάδα της Καλλιθέας για τους 8 του κυπέλλου Ελλάδος. Απέκλεισε τα Τρίκαλα και περιμένει την κλήρωση να μάθει τον αντίπαλο της.
Παρά τα οικονομικά προβλήματα η αγωνιστική κατάσταση είναι πολύ καλή. Αυτό φάνηκε την περασμένη Κυριακή που πήρε σε μια καυτή έδρα τους 3 βαθμούς αλλά και από την πρόκριση στο Κύπελλο.
http://img.pathfinder.gr/CMAN/i/281/I6/712932-172023704.jpg
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ από το επίσημο site:
Η μεγάλη επιτυχία της Καλλιθέας να προκριθεί στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγυρίσθηκε έντονα από τους φίλους της ομάδας αλλά ήδη το τεχνικό τιμ και η διοίκηση της ΠΑΕ εξετάζουν τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τα Τρίκαλα, ο προπονητής της ομάδας κ. Στάθης Σταθόπουλος συγκάλεσε σύσκεψη με όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ προκειμένου να ορισθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Αίαντα Σαλαμίνας. Η ομάδα πρέπει να είναι «φρέσκια» για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μετά την υπερπροσπάθεια των 120 λεπτών και την ένταση των πέναλτι και για το λόγο αυτό ορίσθηκε ειδικό πρόγραμμα προπόνησης των παικτών.
αράλληλα η διοίκηση της ΠΑΕ απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους να ενισχύσουν την ομάδα στην κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα σε μία ομάδα που είναι αξιόλογη και έχει στις τάξεις της πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Ηδη υπάρχει ικανοποίηση για το γεγονός ότι στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τα Τρίκαλα υπήρξε σημαντική προσέλευση φιλάθλων αν και η ημέρα ήταν εργάσιμη.
Σε ο,τι αφορά τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, αυτά παραμένουν τεράστια και καταβάλλονται προσπάθειες από όλα τα μέλη της διοίκησης προκειμένου να υπάρξει διευθέτηση των οφειλών.
Παράλληλα η ΠΑΕ θα ήθελε να καταδικάσει τα μεμονωμένα επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου αλλά και να εξάρει την προσπάθεια του Συνδέσμου Φιλάθλων να προστατεύσει την ομάδα απομονώνοντας από τις κερκίδες ανήλικους ταραξίες. Σχετικά με δημοσιεύματα για πριμ στους ποδοσφαιριστές, ενημέρώνουμε ότι η ΠΑΕ δεν είναι σε θέση να παρέχει ως πριμ ένα τέτοιο ποσό με τα δεδομένα οικονομικά προβλήματα, αλλά θα δοθεί στους ποδοσφαιριστές τον Μαϊο όπου και θα γίνει η εκκαθάριση του Κυπέλλου από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: