14/1/10

ΒΥΖΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...

ΑΓΑΠΗΤΟ MEGARA SPORTS,
ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΡΙΤΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.
ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΒΥΖΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.
ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ, ΩΣ ΕΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΝΕΛΛΕΙΠΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1000 ΑΤΟΜΑ 'Η ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ...ΟΠΩΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ.
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ..Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΙΣ 2.000.
ΕΠΙΣΗΣ, ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ <ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ> ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΑΡΧΙΚΑ, ΠΩΣ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ, ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ (Α',Β' ΕΘΝΙΚΗ) ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ.
ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝΕ ΠΙΟ ΜΥΑΛΩΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΤΕΛΟΣ, ΜΟΝΟ ΩΣ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΛΑΒΩ ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΑΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ <ΛΕΥΤΕΡΗ>, ΚΑΘΩΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ, ΕΝΙΩΣΑ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ..ΠΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ <ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ> ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΤΟΜΟΥ...
ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ...ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ...
ΦΙΛΙΚΑ,
ΕΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑ ΑΠΟ ΤΟ 1984...

MEGARA SPORTS: Πολύ έχετε κολλήσει με το πόσοι ήταν την Κυριακή στο γήπεδο. Όσοι θέλετε εσείς ήταν. 3000; 4000; 5000; Δεν έχει καμία σημασία ότι αριθμό και να πούμε. Σημασία έχει να λέμε την αλήθεια και να μην πουλάμε μούρη με ψεύτικους αριθμούς. Ο Βύζας τα τελευταία χρόνια πορεύεται με την αλήθεια και με την στήριξη πραγματικών Μεγαριτών.
Το κείμενο του Λευτέρη το προωθήσαμε όχι για να δείξουμε ότι συμφωνούμε με τα γραφόμενα αλλά σαν απάντηση στον αναγνώστη όταν είπε ότι στοχοποιήσαμε την Θύρα 4. Όταν μιλάς για μια πλευρά του γηπέδου δεν στοχοποιείς. Στοχοποίηση κάνει ο Λευτέρης που αναφέρεται σε συγκεκριμένο πρόσωπο.
Για τελευταία φορά, άλλο η στήριξη από τα παιδιά που τρέχουν όπου παίζει ο Βύζας και άλλο οι αρνητικές συμπεριφορές. Αυτοί που χάνουν χρήμα και χρόνο είναι κρίμα όταν οι ίδιοι ή άλλοι μαυρίζουν την υπέροχη προσπάθεια τους.
Επειδή η φήμη της ομάδας είναι πάνω απ΄όλα πρέπει να κατακρίνουμε ότι άσχημο συμβαίνει στην έδρας αλλά και έξω από αυτήν. Αλλιώς συγκαλύπτουμε τα "κακά" παιδιά και διαιωνίζουμε έμμεσα φαινόμενα που σε άλλες πολιτισμένες χώρες όταν τα ακούνε γελάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: