14/1/10

Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑ

Από:
ΑΓΑΠΗΤΟ MEGARAPRESS ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΡΙΤΗΣ (ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ) ΑΦΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΓΡΑΨΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΟΣΩΝ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΑΥΤΗ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ 13ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΤΩΡΑ ΑΝ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΑΡΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ MEGARAPRESS ΑΦΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΝ?
ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ <ΛΕΥΤΕΡΗ> ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΓΑΡΙΤΕΣ (ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ) ΜΕΣΩ ΤΟΥ MEGARAPRESS. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ <ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ>ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ.
EYΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

MEGARA SPORTS: Αγαπητέ Λευτέρη αντιγράφουμε από το κείμενό σου της 8ης Νοεμβρίου: ...ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΝΕΟΛΑΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑΣ...
Δεν αναφέρεις όνομα - και πολύ καλά κάνεις - αλλά δεν μιλάς για συγκεκριμένο άτομο που προτρέπει σε επεισόδια; Αν η λέξη "στοχοποίηση" σε ενόχλησε ζητάμε συγνώμη. Την αντικαθιστούμε με οποιαδήποτε θες. Είναι όμως δεδομένο ότι τα λόγια σου είναι τα παραπάνω.
Όλοι ξέρουμε ότι γενικά ακραίες καταστάσεις δεν συναντάμε στους οργανωμένους του Βύζα. Με εξαίρεση τα υβριστικά συνθήματα και κάποια μπουκάλια το κλίμα είναι όπως μιας μέσης περιφερειακής οπαδικής εξέδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: