15/12/09

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές παίρνουν το δώρο τους όπως προβλέπεται. Τι γίνεται όμως με τα παιδιά που παίζουν στις μικρές ομάδες και υποτίθεται πως δεν πληρώνονται; Δικαιούνται ή όχι δώρο Χριστουγέννων;
Επίσημα οι παίκτες δεν πληρώνονται και οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή είναι αντίθετη στον νόμο. Τα αθλητικά σωματεία είναι μη κερδοσκοπικά και επίσης στο καταστατικό τους αναφέρεται ρητά ότι οι αθλητές είναι άνευ αμοιβής. Αυτό ισχύει και για τους προπονητές εν μέρει.
Όμως αποτελεί παράδοση τις γιορτές να πέφτει ένα μικρό χαρτζιλίκι. Επειδή ο καθένας έχει τον τρόπο του ας κάνει μια προσπάθεια να βρει χρήματα. Και δεν λέμε να βάλει το χέρι στην τσέπη όπως έκαναν στο παρελθόν ένδοξοι πρόεδροι που πέρασαν από το τοπικό ποδόσφαιρο (βλέπε σώματα ασφαλείας!). Αυτός ο χειμώνας είναι οικονομικά ο πιο δύσκολος των τελευταίων ετών.
Η πορεία στο πρωτάθλημα δεν πρέπει να αποτελέσει κριτήριο για την καταβολή ή μή του δώρου. Όλοι όσοι προπονούνται και αγωνίζονται πρέπει να το λάβουν.
Εμπρός λοιπόν στον δρόμο που χάραξε ο Τραγκουμανίδης. Η ίδια διαδρομή είναι. Ο πρόεδρος του Βύζα πάει από την νέα εθνική και οι πρόεδροι Άρη, Μεγαρικού και Ευκλείδη ας πάνε από την παλιά (άνευ διοδίων)...

Δεν υπάρχουν σχόλια: