14/12/09

Β' ΕΠΣΔΑ 10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΡΗ!

***ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ***
Με αέρα πρωταθλητή ο Ευκλείδης συνέτριψε με σκορ 4-2 τον Αστέρα Ανω Λιοσίων στο Μεγάλο Πεύκο και συνεχίζει ακάθεκτος για την άνοδο στην Α΄κατηγορία. Τα όνειρα του Αστέρα να πλησιάσει την κορυφή διαλύθηκαν μετά από αυτή την ήττα, που ήρθε απότομα και με άσχημο τρόπο...
Ο ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ κέρδισε τον Λέων-Εθνικό με 3-1 και ακολουθεί δεύτερος με έναν βαθμό διαφορά. Φαίνεται ότι η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει. Η κατάληψη της πρώτης θέσης από τον Ευκλείδη είναι θέμα γοήτρου.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!
Δεν μπορούμε να χαρούμε τις επιτυχίες του φετινού Ευκλείδη αφού το γήπεδο της Νέας Περάμου με τον πλαστικό χλοοτάπητα είναι η φετινή έδρα του. Να είχαμε κανένα σοβαρό πρόβλημα, να πάει στο καλό και να κάναμε υπομονή. Το μόνο πρόβλημα είναι τα παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες μας με το χορτάρι του σταδίου. ΕΛΕΟΣ. Ο ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ Ή ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

***ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ***
Με το ελάχιστο θετικό αποτέλεσμα ο Άρης επέστρεψε νικητής από την αναμέτρηση με τον ΑΟ Ελευσίνας. Το γήπεδο που έπαιξε έμεινε επτασφράγιστο μυστικό από την ΕΠΣΔΑ μέχρι και την τελευταία στιγμή. Μεγάλα μυστικά κρατάνε στην ένωση... Το θέμα είναι ότι ευτυχώς που δεν ενδιαφέρεται κανένας για τέτοιου είδους αναμετρήσεις.
Με 13 βαθμούς ανέβηκε πολύ ψηλότερα στην βαθμολογία (6η θέση) αλλά δεν μπορεί να ελπίζει σε καμία διάκριση. Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται λέει ο λαός και αυτό ισχύει μόνο για τον Ευκλείδη φέτος.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΟ Ελευσίνας-Αρης Μεγάρων
0-1
ΠΑΟ Φυλής-Λέων Εθνικός
3-1
Σεπολιακός-Πυρρίχιος Ασπρ.
0-0
ΔΑΣ Ανω Λιοσίων-Ικαρος Ασπρ.
0-2
Ευκλείδης-Αστέρας Ανω Λιοσίων
4-2
Λαμπερή Ελευσίνας-ΠΑΟΚ Μάνδρας
3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: