4/12/09

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 5-6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ
Ο Μεγαρικός υποδέχεται τον 3ο στην βαθμολογία Ακράτητο. Ο αγώνας θα γίνει φυσικά στην γειτονική Νέα Πέραμο που για μια ακόμη χρονιά έχει αποδειχθεί φιλόξενη για όλες τις μικρές ομάδες!
Η δραματική φετινή πορεία πρέπει να είναι η χειρότερη των τελευταίων ετών. Το βέβαιο είναι ότι οι παίκτες έχουν δυνατότητες αρκεί να πιστέψουν στον εαυτό τους και σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η απόσταση από τις μεσαίες θέσει που προσφέρουν κάποια ασφάλεια και καλύτερη ψυχολογία είναι μακριά. Χρειάζεται προσπάθεια.
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
Με τον αέρα του πρωταθλητή ταξιδεύει μέχρι τα Νεόκτιστα Ασπροπύργου ο Ευκλείδης για να αντιμετωπίσει τον Πυρρίχιο, ομάδα χαμηλής δυναμικότητας. Ο 2ος ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ έχει ρεπό που σημαίνει ότι η μεταξύ τους διαφορά βαθμών μπορεί να αυξηθεί στους 4 υπέρ του Ευκλείδη. Ο 3ος Αστέρας έχει 13 και το πολύ να πάει στους 16. Από εκεί κάτω το χάος...
ΑΡΗΣ
Σε Μεγαρικό νούμερο 2 έχει εξελιχθεί ο Άρης αφού η μία αποτυχία έρχεται μετά την άλλη. Υποδέχεται τον Λέων στην Νέα Πέραμο και σε περίπτωση νίκης έχει την δυνατότητα να ανέβει 2 ή ακόμα και 3 θέσεις στην βαθμολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: