13/12/09

ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ!

http://timetoleave.files.wordpress.com/2008/12/train.jpg
ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ "ΚΟΥΓΙΑ" ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΤΡΕΞΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΑΝΕΥ ΟΡΑΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΕΙΨΟΥΝ...
Δεύτερη ήττα γνώρισε η ομάδα του Δημήτρη Σπανού και μάλιστα συντριπτική. Ούτε ένα όυτε δύο ούτε τρία αλλά τέσσερα ζουμερά γκολάκια μέτρησε ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής στην Κερατέα.
Τι έγινε παιδιά; Που πήγε το τρένο; Έκανε στάση Λιανοκλάδι για σουβλάκια ή Ζαχάρω για καθαρό αέρα;
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με χαρά διαπιστώσαμε ότι η εφημερίδα ΑΙΧΜΗ της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου στις αθλητικές σελίδες έχει ένα τρένο που γράφει μπροστά και στο πλάι "ΒΥΖΑΣ" και ο τίτλος του άρθρου που αναφέρεται στον αγώνα του Βύζα με τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ είναι "τρένο ο Βύζας".
Πρώτο το megara-sports ασχολήθηκε με το θέμα του τρένου της Παναχαϊκής και οι αθλητικοί δημοσιογράφοι της εν λόγο εφημερίδας φρόντισαν να μάς αντιγράψουν. Κανένα πρόβλημα... Δεν είναι και τίποτα τρομακτικό. Άλλωστε το MEGARA SPORTS (by Megara Press για να μην ξεχνάμε και το μητρικό blog) είναι ένα απλό ιστολόγιο που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι. Η αναφορά γίνεται για να μπουν τα πράγματα σε μία τάξη... Και ο κόσμος που είναι τελικός κριτής κρίνει τους πάντες και τα πάντα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙ ΤΡΕΝΟΥ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ.
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΝΑ ΤΡΕΝΟ ΒΛΕΠΕΙ
Υ.Γ. Τα γυαλιά με το σήμα της Παναχαϊκής τα φτιάξαμε εμείς (και πήρε και ώρα!). (δείτε τα γυαλιά που φοράνε μερικοί δημοσιογράφοι!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: