24/12/09

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ...

Οι εκπρόσωποι της πόλης στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης σταματούν λόγω των εορτών αφού οι ενώσεις τους κατεβάζουν ρολά.
ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!
Ο Βύζας επιστρέφει στις 3 Ιανουαρίου και υποδέχεται τον Παναιγιάλειο.
Ο Μεγαρικός επιστρέφει το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιανουαρίου και πάει στο Πανόραμα Ανω Λιοσίων να παίξει με τον Εθνικό της....περιοχής!
Ο Ευκλείδης υποδέχεται και αυτός τον Λέοντα το ίδιο Σαββατοκύριακο και ο Άρης ταξιδεύει εκτός να αγωνιστεί με την Λαμπερή.
Τραπεζώματα διαβάζουμε στον τοπικό τύπο ότι έκαναν οι διοικήσεις των ομάδων στους παίκτες. Κοίτα που για συλλογικό φαΐ βρίσκουμε λεφτά στα Μέγαρα. Εκτός αν έγινε η μάζωξη και ο καθένας πλήρωσε τα δικά του! Σενάριο απίθανο!
Πληροφορίες λένε ότι κάποιοι βγήκαν στην γύρα να βρουν λεφτά λόγω των ημερών. Το αποτέλεσμα δεν είναι γνωστό. Αν κρίνουμε από τα τραπέζια βρήκαν...

23/12/09

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ

ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΥΝΤΟΜΑ...

21/12/09

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ...

Τον Φεβρουάριο θα είναι έτοιμο το γήπεδο του σταδίου.
Το φρενάρουν όσο μπορούν και ενώ είχαν πει για τον Δεκέμβρη ότι θα είναι έτοιμο τώρα το πάνε Φλεβάρη... Όποιος κάνει το λάθος να ρωτήσει κάποιον από το στάδιο πότε θα γίνει το χορτάρι θα του πουν "σε λίγο καιρό". Ο λίγος καιρός είναι σε 2 μήνες.
Το βοηθητικό στα χάλια που είναι δείχνει πόσο αδύναμη είναι η διοίκηση του σταδίου να χειριστεί το θέμα. Έχει μείνει στην μέση και η κατάσταση είναι για γέλια και για κλάματα.
Ο Μάκης ο Πάνος, στέλεχος του Μεγαρικού είναι ο μόνος που πιέσε και πιέζει αλλά συναντά πολλά εμπόδια στον δρόμο του. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το μόνο όφελος του Μάκη είναι να παίζουν τα παιδιά μπάλα σε ένα γήπεδο της προκοπής και όχι να πηγαίνουν στον κάθε ιδιώτη που έχει διαπλεκόμενες σχέσεις με τον δήμο... ... ... ...
Να πάρει ευχή, χειρίζεστε λεφτά του Μεγαρίτη πολίτη. Πού τα πετάτε;

ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ.

Ισοπαλία απέσπασε ο Βύζας από την Κόρινθο με σκορ 2-2. Ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1 σε 2-1 αλλά οι γηπεδούχοι δεν παρέδωσαν τα όπλα και ισοφάρισαν.
Λίγο παραπάνω σοβαρότητα έπρεπε να δείξουν οι παίκτες και θα είχαν φύγει με τους 3 βαθμούς. Το βέβαιο είναι ότι δεν υποτιμήθηκε ο αντίπαλος αλλά επικράτησε ο εφησυχασμός μετά το 2-1.
Ο κόσμος που ταξίδεψε ήταν αρκετός και σε αυτό βοήθησε ο καλός καιρός.
Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:

Παναχαϊκή - Παναργειακός 4-1
(17', 45' Κυβελίδης, 35' Κοζανίδης, 72' Τριχιάς - 90' Ζυγούρης)
Πλατανιάς Χανίων - Κεραυνός Κερατέας 1-1
(76' Μαρτάκης – 57' Κουτρομάνος)
Ασπρόπυργος - Σαρωνικός 1-0
(89' Χαλιμούρδας)
ΠΑΟ Ρουφ - Χαϊδάρι 2-0
(5' Τουρνάς, 32' Πλυθίδης)

Αγία Παρασκευή - Καλλιθέα 1-2
(19' Ιορδανίδης - 56' Μαρουκάκης, 76' Παπαναστασίου)
Ολυμπιακός Χερσονήσου - Αίας Σαλαμίνας 1-1
(42' Κίτσας - 75' Δελαπόρτας)
Ατσαλένιος - Παναιγιάλειος 0-0
Κόρινθος- Βύζας Μεγάρων 2-2
(28' Νταμιάνο (πεν), 75' Νικολόπουλος - 41' Ντούνης, 52' Στρατάκης )
Ρεπό η Ζάκυνθος

Στην βαθμολογία ο Βύζας άυξησε την διάφορα του κατά ένα βαθμό από την Ζάκυνθο που είχε ρεπό. Το αρνητικό είναι ότι αυξήθηκε και η διαφορά από την Παναχαϊκή η οποία επέστρεψε στις νίκες.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΣ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ.

18/12/09

Β΄ΕΠΣΔΑ: ΡΕΠΟ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ, ΜΕ ΔΑΣΑΛ Ο ΑΡΗΣ

Ίσως η πρώτη θέση να αλλάξει χέρια από την Κυριακή το απόγευμα! Ο Ευκλείδης έχει το ρεπό του και ο ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ αντιμετωπίζει την Ελευσίνα που κέρδισε ο Άρης την περασμένη Κυριακή με 0-1.
Ο Άρης πήρε φόρα και με 2 νίκες κοντά-κοντά ξεκόλλησε από τον πάτο. Ο ΔΑΣΑΛ είναι μια ομάδα στα μέτρα του αλλά δέχεται δύσκολα γκολ. Το 0-0 ή το 1-1 ταιριάζει σαν αποτέλεσμα γιατί και ο Άρης έχει σφιχτή άμυνα.
ΑΡΗΣ - ΔΑΣΑΛ
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 11:00

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ....

Με τον Άτταλο της Νέας Περάμου αγωνίζεται ο Μεγαρικός την Κυριακή. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Άτταλος έχει πολύ δυνατή ομάδα και φιγουράρει από την αρχή της χρονιάς στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στόχος του συλλόγου είναι η άνοδος και μόνο.
Το γελοίο είναι ότι ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Πεύκου αλλά γηπεδούχος είναι ο Μεγαρικός! Το τοπικό πρωτάθλημα σπάνια γνωρίζει έδρες αλλά το θέμα είναι ξεφτιλιζόμαστε σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Όσοι έρχονται από Ελευσίνα, Ασπρόπυργο και Λιόσια να αγωνιστούν με τις μεγαρικές ομάδες γελάνε μαζί μας...
ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ - ΑΤΤΑΛΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ
ΕΠΙΣΗΜΗ ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 15:15

ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ!

Εκατοντάδες οπαδοί με διάφορα μεταφορικά μέσα θα μεταβούν την Κυριακή στην Κόρινθο να δούν την αναμέτρηση του Βύζα με την ομώνυμη ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο του Συνοικισμού και όχι στο εθνικό στάδιο της Κορίνθου. Οι Μεγαρίτες θα φιλοξενηθούν στην θύρα 2.
Η Κόρινθος έχει πολλά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα κατάσταση συνηθισμένη για πολλές ομάδες της κατηγορίας (βλέπε Καλλιθέα, Χαϊδάρι κ.α.).
Η Ζάκυνθος κάνει το ρεπό της και θα μείνει στους 27 βαθμούς. Η Παναχαϊκή πάει στο Άργος και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει απώλειες βαθμών.
Το πρόγραμμα της της 15ης αγωνιστικής. Ώρα εκκίνησης 15:00.
Παναχαϊκή - Παναργειακός
Πλατανιάς Χανίων - Κεραυνός Κερατέας
Ασπρόπυργος - Σαρωνικός
ΠΑΟ Ρουφ - Χαϊδάρι
Αγία Παρασκευή - Καλλιθέα
Ολυμπιακός Χερσονήσου - Αίας Σαλαμίνας
Ατσαλένιος - Παναιγιάλειος
Κόρινθος - Βύζας Μεγάρων
ρεπο η Ζάκυνθος

15/12/09

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές παίρνουν το δώρο τους όπως προβλέπεται. Τι γίνεται όμως με τα παιδιά που παίζουν στις μικρές ομάδες και υποτίθεται πως δεν πληρώνονται; Δικαιούνται ή όχι δώρο Χριστουγέννων;
Επίσημα οι παίκτες δεν πληρώνονται και οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή είναι αντίθετη στον νόμο. Τα αθλητικά σωματεία είναι μη κερδοσκοπικά και επίσης στο καταστατικό τους αναφέρεται ρητά ότι οι αθλητές είναι άνευ αμοιβής. Αυτό ισχύει και για τους προπονητές εν μέρει.
Όμως αποτελεί παράδοση τις γιορτές να πέφτει ένα μικρό χαρτζιλίκι. Επειδή ο καθένας έχει τον τρόπο του ας κάνει μια προσπάθεια να βρει χρήματα. Και δεν λέμε να βάλει το χέρι στην τσέπη όπως έκαναν στο παρελθόν ένδοξοι πρόεδροι που πέρασαν από το τοπικό ποδόσφαιρο (βλέπε σώματα ασφαλείας!). Αυτός ο χειμώνας είναι οικονομικά ο πιο δύσκολος των τελευταίων ετών.
Η πορεία στο πρωτάθλημα δεν πρέπει να αποτελέσει κριτήριο για την καταβολή ή μή του δώρου. Όλοι όσοι προπονούνται και αγωνίζονται πρέπει να το λάβουν.
Εμπρός λοιπόν στον δρόμο που χάραξε ο Τραγκουμανίδης. Η ίδια διαδρομή είναι. Ο πρόεδρος του Βύζα πάει από την νέα εθνική και οι πρόεδροι Άρη, Μεγαρικού και Ευκλείδη ας πάνε από την παλιά (άνευ διοδίων)...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το τραγούδι ανατριχιάζει!

14/12/09

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!

Λένε ότι τα επικίνδυνα φάουλ είναι λίγα μέτρα έξω από την περιοχή.
Αυτό θεωρητικά δεν ήταν επικίνδυνο! Αλλά η θεωρία ίσχυε πριν εκτελεστεί...


ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΑ!!!

ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!

ΒΑΡΥ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ

http://www.stadia.gr/megara/megara3.jpg
Μπορεί ο αγωνιστικός χώρος να ήταν βαρύς λόγω των βροχοπτώσεων των περασμένων ημέρων αλλά όχι σε τέτοιο ποσοστό που να στηριχθεί εκεί το χάσιμο των 2 βαθμών στον χθεσινό αγώνα του Βύζα με την Χερσόνησο. Ο αντίπαλος ήταν δυνατός και διαβασμένος και τυχόν φόρτωμα της ισοπαλίας στο "βαρύ γήπεδο" είναι λάθος. Μεταφέρει λάθος εικόνα για την χθεσινή αναμέτρηση. Άλλωστε και οι 2 ομάδες στον ίδιο χώρο έπαιζαν!

Β' ΕΠΣΔΑ 10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΡΗ!

***ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ***
Με αέρα πρωταθλητή ο Ευκλείδης συνέτριψε με σκορ 4-2 τον Αστέρα Ανω Λιοσίων στο Μεγάλο Πεύκο και συνεχίζει ακάθεκτος για την άνοδο στην Α΄κατηγορία. Τα όνειρα του Αστέρα να πλησιάσει την κορυφή διαλύθηκαν μετά από αυτή την ήττα, που ήρθε απότομα και με άσχημο τρόπο...
Ο ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ κέρδισε τον Λέων-Εθνικό με 3-1 και ακολουθεί δεύτερος με έναν βαθμό διαφορά. Φαίνεται ότι η κατάσταση έχει ξεκαθαρίσει. Η κατάληψη της πρώτης θέσης από τον Ευκλείδη είναι θέμα γοήτρου.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!
Δεν μπορούμε να χαρούμε τις επιτυχίες του φετινού Ευκλείδη αφού το γήπεδο της Νέας Περάμου με τον πλαστικό χλοοτάπητα είναι η φετινή έδρα του. Να είχαμε κανένα σοβαρό πρόβλημα, να πάει στο καλό και να κάναμε υπομονή. Το μόνο πρόβλημα είναι τα παιχνίδια που παίζονται στις πλάτες μας με το χορτάρι του σταδίου. ΕΛΕΟΣ. Ο ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ Ή ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

***ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ***
Με το ελάχιστο θετικό αποτέλεσμα ο Άρης επέστρεψε νικητής από την αναμέτρηση με τον ΑΟ Ελευσίνας. Το γήπεδο που έπαιξε έμεινε επτασφράγιστο μυστικό από την ΕΠΣΔΑ μέχρι και την τελευταία στιγμή. Μεγάλα μυστικά κρατάνε στην ένωση... Το θέμα είναι ότι ευτυχώς που δεν ενδιαφέρεται κανένας για τέτοιου είδους αναμετρήσεις.
Με 13 βαθμούς ανέβηκε πολύ ψηλότερα στην βαθμολογία (6η θέση) αλλά δεν μπορεί να ελπίζει σε καμία διάκριση. Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται λέει ο λαός και αυτό ισχύει μόνο για τον Ευκλείδη φέτος.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΑΟ Ελευσίνας-Αρης Μεγάρων
0-1
ΠΑΟ Φυλής-Λέων Εθνικός
3-1
Σεπολιακός-Πυρρίχιος Ασπρ.
0-0
ΔΑΣ Ανω Λιοσίων-Ικαρος Ασπρ.
0-2
Ευκλείδης-Αστέρας Ανω Λιοσίων
4-2
Λαμπερή Ελευσίνας-ΠΑΟΚ Μάνδρας
3-1

Α' ΕΠΣΔΑ: ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ!

Τεσσάρα έριξε ο Μεγαρικός στον Κριό Ασπροπύργου στην έδρα του τελευταίου το περασμένο Σάββατο. Οι παίκτες του Μεγαρικού αντιμετώπισαν έναν εύκολο αντίπαλο και χωρίς δυσκολία πήραν το θετικό αποτέλεσμα κάτω από την βροχή που δυνάμωνε κατα διαστήματα.
Το γήπεδο με τον πλαστικό χλοοτάπητα αποδείχθηκε αρκετά φιλόξενο καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.
Κάτι φαίνεται να αλλάζει στον σύλλογο της πόλης μας. Βρίσκει τον καλό δρόμο αρχής γενομένης από την ισοπαλία με τον Ακράτητο την προηγούμενη αγωνιστική. Να τονίσουμε ότι ο Ακράτητος έριξε 5 γκολ στον Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύργου... Έτσι, για να ξέρουμε από ποιόν αντίπαλο πήρε ισοπαλία.
Στην βαθμολογία έχει πλεόν 7 βαθμούς και είναι στην 12η θέση από τις 14 της κατηγορίας.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Ειδυλλιακός-ΑΕ Ζεφυρίου
2-1
Κριός Ασπροπύργου-Μεγαρικός
0-4
Μανδραικός-Ελευσινιακός
3-0
Ηρακλής Ελευσίνας-ΑΓΣ Νέας Περάμου
4-1
Ατταλος Νέας Περάμου-Αίας Παραλίας Ασπρ.
2-0
Ακράτητος-Απόλλων Ποντίων Ασπρ.
5-0
Εθνικός Πανοράματος-Ζοφριά
0-1

ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΣΠΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ;

http://media.mats.gr/files/user_uploaded/Image/protoselido/2009_2010/PANAXAIKI_Football/spanos_aigio.jpg
Φήμες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Σπανός θα παραιτηθεί από τον πάγκο της Παναχαϊκής ύστερα από την βαριά ήττα από τον Κεραυνό Κερατέας. Προφανώς παίρνει την ήττα πάνω του...
Η ενέργεια αυτή ταιριάζει απόλυτα με το ήθος του παλιού παίκτη του Βύζα. Σπάνια συναντάς ανθρώπους στα γήπεδα σαν και αυτόν. Από την άλλη ίσως να υπάρχουν και πιέσεις από την διοίκηση για παραίτηση προκειμένου να μην χαλάσει το κλίμα στις τάξεις των οπαδών.

ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ...

...και το πουλάκι λεγόταν "πριμ νίκης επί της Χερσονήσου"...
Είναι εμφανές, και προκύπτει από τις δηλώσεις του προέδρου κ. Τραγκουμανίδη, ότι το πριμ που είχε υποσχεθεί στους παίκτες του Βύζα αν νικούσαν την Χερσόνησο δεν θα δοθεί.
Για όσους γνωρίζουν από διοικητικά ποδοσφαιρού ή μπορούν να νιώσουν την ιδέα η αμοιβή μετά από κάθε σημαντικό αγώνα είναι καλή κίνηση. Δίνει κίνητρο στους παίκτες. Αρκεί να γίνεται η σωστή αξιολόγηση στον αντίπαλο. Και μάλλον ο πρόεδρος ήξερε ότι ο Βύζας ίσως να κολλούσε...!
ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΩΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΜ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ!
ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.

13/12/09

ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ!

http://timetoleave.files.wordpress.com/2008/12/train.jpg
ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΚΑΥΣΙΜΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΝ "ΚΟΥΓΙΑ" ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΝΗ ΟΜΑΔΑ ΕΤΡΕΞΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΑΝΕΥ ΟΡΑΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΕΙΨΟΥΝ...
Δεύτερη ήττα γνώρισε η ομάδα του Δημήτρη Σπανού και μάλιστα συντριπτική. Ούτε ένα όυτε δύο ούτε τρία αλλά τέσσερα ζουμερά γκολάκια μέτρησε ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής στην Κερατέα.
Τι έγινε παιδιά; Που πήγε το τρένο; Έκανε στάση Λιανοκλάδι για σουβλάκια ή Ζαχάρω για καθαρό αέρα;
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με χαρά διαπιστώσαμε ότι η εφημερίδα ΑΙΧΜΗ της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου στις αθλητικές σελίδες έχει ένα τρένο που γράφει μπροστά και στο πλάι "ΒΥΖΑΣ" και ο τίτλος του άρθρου που αναφέρεται στον αγώνα του Βύζα με τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ είναι "τρένο ο Βύζας".
Πρώτο το megara-sports ασχολήθηκε με το θέμα του τρένου της Παναχαϊκής και οι αθλητικοί δημοσιογράφοι της εν λόγο εφημερίδας φρόντισαν να μάς αντιγράψουν. Κανένα πρόβλημα... Δεν είναι και τίποτα τρομακτικό. Άλλωστε το MEGARA SPORTS (by Megara Press για να μην ξεχνάμε και το μητρικό blog) είναι ένα απλό ιστολόγιο που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι. Η αναφορά γίνεται για να μπουν τα πράγματα σε μία τάξη... Και ο κόσμος που είναι τελικός κριτής κρίνει τους πάντες και τα πάντα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙ ΤΡΕΝΟΥ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ.
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΝΑ ΤΡΕΝΟ ΒΛΕΠΕΙ
Υ.Γ. Τα γυαλιά με το σήμα της Παναχαϊκής τα φτιάξαμε εμείς (και πήρε και ώρα!). (δείτε τα γυαλιά που φοράνε μερικοί δημοσιογράφοι!)

ΒΥΖΑΣ: ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ο Βύζας αναδείχθηκε ισόπαλος με την Χερσόνησο απογοητεύοντας τον κόσμο του, όχι τόσο για την εμφάνιση αλλά για το γεγονός ότι πέταξε 2 βαθμούς στην έδρα του.

Αυτή η ισοπαλία θα ήταν καταστροφική αν η Παναχαϊκή δεν συντριβόταν από τον Κεραυνό στην Κερατέα με 4-1. Έτσι η απόσταση από την κορυφή μειώθηκε από 2 βαθμούς σε 1. Η Ζάκυνθος ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής μετά την νίκη της επί του Παναργειακού.
Μέχρι να τελειώσει ο Α' γύρος ο Βύζας έχει 2 εντός έδρας και 1 εκτός έδρας με την Κόρινθο. Στην Κόρινθο ταξιδεύει την προσεχή Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.
Αύριο Δευτέρα θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ για τον χθεσινό αγώνα.
Στατιστικά αυτό ήταν το πρώτο στραβοπάτημα μέσα στα Μέγαρα. Μετράει 5 νίκες και την σημερινή ισοπαλία.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 14ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Βύζας Μεγάρων - Ολυμπιακός Χερσονήσου 0-0
Ατσαλένιος - Κόρινθος 0-1
Κεραυνός Κερατέας - Παναχαϊκή 4-1
(2' Χριστοφιλέας, 10' (πεν), 59', 75' (πεν) Γεωργίου - 90' Κυβελίδης)
Ζάκυνθος - Παναργειακός 2-1
(52' Κατρανίτσας, 80' Σκόνδρας - 90' Μπάστας)
Σαρωνικός - Πλατανιάς Χανίων 0-1
(5' Πάγκαλος)
Καλλιθέα - Ασπρόπυργος 3-0
(17', 65' Παπαναστασίου, 30' Τσάνα,)
Αίας Σαλαμίνα - ΠΑΟ Ρουφ 0-0
Παναγιάλειος - Αγία Παρασκευή 1-0
(13' Παπαδόπουλος (πεν)

12/12/09

ΝΤΥΘΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

2000-2500 οπαδοί θα βρεθούν αύριο στο δημοτικό γήπεδο
Σε χειμωνιάτικο σκηνικό θα διεξαχθεί ο αυριανός αγώνας του Βύζα με την Χερσόνησο. Τα εισιτήρια έχουν γίνει ανάρπαστα και η αισιοδοξία κυριαρχεί σε όλες τις τάξεις. Οπαδοί, παίκτες και διοίκηση είναι μεθυσμένοι από την επιτυχημένη πορεία. Η μέθη αυτή δεν φέρνει ζαλάδα!
Δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος. Η Χερσόνησος είναι καλή ομάδα και μην ξεχνάμε ότι οι Κρήτες είναι παραδοσιακά σκληροί. Προέρχεται από νίκη επί του Ατσαλένιου με 3-0.
Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ. Μετά την σφαλιάρα από τον Σαρωνικό και την δύσκολη επικράτηση επι της Ζακύνθου τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα στην Πάτρα. Πάντως οι πιθανότητες να στραβοπατήσει η ομάδα του Δημήτρη Σπανού είναι μικρές.
Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ που αντιμετωπίζει πολλά διοικητικά προβλήματα.

10/12/09

Ο ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ. Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ

Μετά το διάλειμμα της ήττας από τον Πυρρίχιο ο Ευκλείδης βρίσκει στον δρόμο του έναν σκληρό αντίπαλο που βρίσκεται κοντά στην κορυφή. Αν ο στόχος είναι η άνοδος τότε οι παίκτες του Θάκη Μαργέτη θα πρέπει να ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο.
Ο Άρης μετά την νίκη του επί του Λέοντα είναι ανεβασμένος και η βαθμολογική του θέση έχει βελτιωθεί. Μην σάς ξεγελά που έχει 10 βαθμούς και είναι 3ος από το τέλος. Θεωρητικά με μια νίκη βρίσκεται 5ος. Στην Ελευσίνα μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Αρκεί οι παίκτες του Μάκη Πανταζή να το πιστέψουν. Άλλωστε η φετινή Ελευσίνα είναι για... κλάματα...!
ΑΟ Ελευσίνας-Αρης Μεγάρων
ΠΑΟ Φυλής-Λέων Εθνικός
Σεπολιακός-Πυρρίχιος Ασπρ.
ΔΑΣ Ανω Λιοσίων-Ικαρος Ασπρ.
Ευκλείδης-Αστέρας Ανω Λιοσίων
Λαμπερή Ελευσίνας-ΠΑΟΚ Μάνδρας

Ο ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ ΠΑΕΙ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ

Χρυσή ισοπαλία πήρε ο Μεγαρικός την περασμένη Κυριακή. Αναμετρήθηκε με έναν δύσκολο αντίπαλο και κατάφερε να πάρει τον έναν βαθμό της ισοπαλίας. Αυτή την αγωνιστική βγαίνει έξω από την πόλη για να διεκδικήσει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.
Οι καλές εμφανίσεις και η συγκομιδή βαθμών είναι μονόδρομος για τον Μεγαρικό και συνάδει με την ιστορία της ομάδας.
Ειδυλλιακός-ΑΕ Ζεφυρίου
Κριός Ασπροπύργου-Μεγαρικός
Μανδραικός-Ελευσινιακός
Ηρακλής Ελευσίνας-ΑΓΣ Νέας Περάμου
Ατταλος Νέας Περάμου-Αίας Παραλίας Ασπρ.
Ακράτητος-Απόλλων Ποντίων Ασπρ.
Εθνικός Πανοράματος-Ζοφριά

Η 14Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑ

Τον Ολυμπιακό Χερσονήσου υποδέχεται ο Βύζας την προσεχή Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 15:00 στο γήπεδο του. Ο κόσμος για άλλη μια φορά αναμένεται να δώσει βροντερή παρουσία. Ο 13ος παίκτης έχει μεγάλο μερίδιο στην μέχρι τώρα πορεία του Βύζα.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:
Βύζας Μεγάρων - Ολυμπιακός Χερσονήσου
Ατσαλένιος - Κόρινθος
Κεραυνός Κερατέας - Παναχαϊκή
Ζάκυνθος - Παναργειακός
Σαρωνικός - Πλατανιάς Χανίων
Καλλιθέα - Ασπρόπυργος
Αίας Σαλαμίνας - ΠΑΟ Ρουφ
Παναιγιάλειος - Αγία Παρασκευή

ΧΩΡΙΣ ΡΑΣΙΤΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΒΥΖΑΣ

Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στο ΡΟΥΦ Ιβάν Ράσιτς δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό Χερσονήσου λόγω τιμωρίας.
Επιστρέφει όμως ο Ατματζίδης από τον τραυματισμό που είχε υποστεί και θα είναι στην διάθεση του Νίκου Κουρμπανά.

9/12/09

Αφιερωμένο ποιήμα εις μνήμην Τεν Κατε... ...

Από:
Εννέα μέρες πέρασαν Τεν Κάτε απ’ την κηδεία
Με μαύρο δάκρυ έκλεψε η Θύρα 13
Αγόρι μου μελαχρινό γλυκέ μου Παϊτέρη
Ο πάγκος θα ‘ναι ορφανός, μονάκριβό μου αστέρι
Εσένα που στηρίξανε μέτοχοι και Πατέρας
Απόψε ήρθε η είδηση με τη μορφή μιας σφαίρας
Τι ήθελε ο Μήτρογλου να βγάλει πολυβόλα
Και ο Τζόρβας μες στη ζάλη του να νιώθει αεροβόλα
Εσένανε χρεώσανε σκούρο μου ολλανδάκι
Για το κακό που πάθανε μες στο Καραϊσκάκη
Θ’ ακούς για Ολυμπιακό και θα παθαίνεις πλάκα
Κι όταν ακούς για Έλληνες, γαύρους θα βλέπεις βλάκα
Τώρα που πέταξες ψηλά, εσύ για Ολλανδία
Να πας σε κανά coffee shop να κάνεις λιτανεία
Κάπνισε ένα τρίφυλλο ή κάνε μία πίπα
Σου ‘δωσαν την απόλυση, μαζί και μια τουλίπα
Ο Γκότζος και ο Τζίγγερ σας κάναν άνω κάτω
Τώρα αρχίζουν τα καλά, θα πέσουμε όλοι κάτω
Άρχισε η φαγωμάρα σας, δεν ξέρεις πώς γουστάρω
Την Derby και την Πράσινη, κάθε πρωί θα πάρω
Ύμνο αυτό το ποίημα θα κάνουν οι βαζέλες
Που σε ξεφορτωθήκανε απόψε κάνουν τρέλες
Τους έβαλε κι αγόρασαν τεντόπανα δικά σου
Μα τώρα θα τα σκίσουνε γιατί έχουν τ’ όνομά σου
Ο ταύρος βλέπει κόκκινο, ορμάει και το σκίζει
Μα ο βάζελος μόλις το δει, σαν το λαγό λακίζει
Αυτό είναι το κόμπλεξ τους, μία ζωή Τεν Κάτε
Και φέτος θα το πάρουμε, εσείς θα μας κοιτάτε
Θέλω να μπεις στο Eurosport από την Ολλανδία
Το Μάιο να ξαναδείς την ίδια ιστορία
Πρωτάθλημα εμείς ξανά θα παίρνουμε εδώ πέρα
Και πιστολιές θα πέφτουνε συνέχεια στον αέρα
Για αυτό και σεις ρε βάζελοι κόψτε τα σου ‘πα, μου’ πες
Οι γαύροι πάντα Μάιο, σηκώνουνε τις κούπες
Πατέρα αντάρτη
Πας να μοιάσεις του Σωκράτη
Οι λαγοί σου βάλαν χέρι
Κι έδιωξες τον Παϊτέρη
Με τον Νιόπλια και Βαζέχα
Λαγουδάκι πάλι τρέχα
Μόλις βρήκες άλλες λύσεις
Ήρθαν οι αμφισβητήσεις
Απ’ τα Γιαννακοπουλάκια
Που πουλάνε φαρμακάκια
Δηλητήριο σκορπάνε
Εγώ ξέρω που το πάνε
Να σας κάνουν άνω κάτω

8/12/09

ΤΡΑΓΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ: ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΙΜ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βύζας έταξε πριμ σε περίπτωση που οι παίκτες την Κυριακή κερδίσουν τον Ολυμπιακό Χερσονήσου εντός έδρας.
Η ανταμοιβή των παικτών για τα θετικά αποτελέσματα έχει αντίκρυσμα στην πορεία της ομάδας. Η αγάπη του κ. Τραγκουμανίδη για το ποδόσφαιρο και η καλή του οικονομική κατάσταση έχουν ανεβάσει τον Βύζαντα ψηλά. Και αν δεν χαλάσει κάτι από την συνταγή τότε θα πάει ακόμα ψηλότερα...

7/12/09

Β' ΕΠΣΔΑ: ΗΤΤΑ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ, ΝΙΚΗ Ο ΑΡΗΣ.

Οι μεγάλες ομάδες κάνουν κοιλιά στην μέση της περιόδου και μάλλον αυτή την φάση διανύει ο Ευκλείδης. Χθες έχασε από τον Πυρρίχιο Ασπροπύργου με 3-1 αλλά παρέμεινε στην κορυφή αφού ο δεύτερος ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ είχε ρεπό. Επόμενος αγώνας με τον Αστέρα Άνω Λιοσίων.

Ο Άρης πέτυχε μεγάλη νίκη με 3-0 στο γήπεδο της Νέας Περάμου. Ήταν ανώτερος εκεί που χρειαζόταν για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Επόμενος αγώνας με την Ελευσίνα στην Ελευσίνα.
Στην βαθμολογία έχει 10 βαθμούς αλλά είναι σε απόσταση αναπνοής από τα μεσαία στρώματα!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Πυρρίχιος Ασπρ.-Ευκλείδης
3-1
Ικαρος Ασπρ.-ΑΟ Ελευσίνας
3-2
Αρης Μεγάρων-Λέων Εθνικός
3-0
ΠΑΟΚ Μάνδρας-ΔΑΣ Ανω Λιοσίων
0-3
Αστέρας Ανω Λιοσίων-Απόλλων Ανω Λιοσίων
3-3
Σεπολιακός-Λαμπερή Ελευσίνας
0-0

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ!

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ - ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ 0-0
Πριν λίγες εβδομάδες ήρθε η πρώτη νίκη, χθες ήρθε και η πρώτη ισοπαλία για τον Μεγαρικό που βρίσκεται οριακά στην ζώνη του υποβιβασμού. Ο Ακράτητος είχε τις ευκαιρίες αλλά βρήκε σφιχτή και οργανωμένη άμυνα απέναντί του.
Για να μην κοροϊδευόμαστε ο Μεγαρικός θα παλέψει φέτος την σωτηρία του στην Α' ΕΠΣΔΑ. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να καταφέρει εκτός από μια άνετη παραμονή εφόσον πάρει μερικά θετικά αποτελέσματα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Ζοφριά-Ατταλος Νέας Περάμου
0-3
Εθνικός Πανοράματος-Μανδραικός
0-1
Απόλλων Ποντίων Ασπρ.-Ειδυλλιακός
7-0
Αίας Παραλίας Ασπρ.-Κριός Ασπροπύργου
2-0
Ελευσινιακός-Ηρακλής Ελευσίνας
1-3
Μεγαρικός-Ακράτητος
0-0
ΑΓΣ Νέας Περάμου-ΑΕ Ζεφυρίου
3-3

ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΞΙΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.

Ο Βύζας κέρδισε δίκαια. Ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ ήταν σκληρό καρύδι και αγωνίστηκε μέχρι τέλους για να πάρει ότι καλύτερο μπορούσε. Οι παίκτες του Νίκου Κουρμπανά ήταν πιο ουσιαστικοί μέσα στο γήπεδο και απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι είναι η πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας.
Θα ήταν άδικο να μην αναφερθεί ότι οι αντίπαλοι ήταν ένας άξιοι και ισοδύναμοι. Η διατησία του Μεσσήνιου κ. Νίκα δεν άφησε κανέναν παραπονούμενο.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΥΠΟ

ΤΕΤΟΙΑ ΓΥΑΛΙΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ...
Γιατί κύριοι δεν αναφέρετε δίπλα στις επιτυχίες της Παναχαϊκής και αυτές του Βύζαντα; Εσείς που δηλώνετε αντικειμενικοί πόσα παίρνετε για να γράφετε αυτά που σάς λένε;
Μάς τα πρήξατε με το τρένο της Παναχαϊκής. Ο όμιλος έχει πολλές ομάδες που κάνουν καλή πορεία και οφείλεται να τις αναφέρετε όλες. Ο Βύζας ζωγραφίζει μέσα στο γήπεδο και οι ρεπόρτερς κάνουν πως δεν βλέπουν τίποτα.
Η καλύτερη απάντηση σε όλα τα λαμόγια που λένε ότι μάς ενημερώνουν θα έρθει με την άνοδο στην Β' Εθνική. Εκεί θέλετε δεν θέλετε θα έχετε τον Βύζα πρωτοσέλιδο.

6/12/09

ΠΑΟ ΡΟΥΦ - ΒΥΖΑΣ 0-1

Το εμπόδιο του ΠΑΟ ΡΟΥΦ ξεπεράστηκε και έτσι ο Βύζας συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του για την Β' εθνική. Το γκολ πέτυχε ο Ράσιτς στο 62ο λεπτό με σουτ. Η ομάδα του Νίκου Κουρμπάνα άλωσε και το Ρουφ έχοντας στο πλευρό της πολλούς συμπολίτες μας που εκμεταλεύτηκαν την μικρή απόσταση και τον καλό καιρό.
Επόμενος αγώνας: με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου στα Μέγαρα την ερχόμενη Κυριακή 13 Δεκεμβριου.

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Η Παναχαϊκή κέρδισε την Ζάκυνθο με 3-2 σε ένα παιχνίδι γεμάτο έντονες φάσεις και διακυμάνσεις του σκορ. Η Ζάκυνθος έχασε πέναλτυ στο 53'! Όλα τα γκολ μπήκαν στο 1ο ημίχρονο.
9' 0-1
15' 1-1
21' 2-1
23' 2-2
34' 3-2
53' Η Ζάκυνθος χάνει πέναλτυ και την ευκαιρία να ισοφαρίσει.
Στην βαθμολογία η Παναχαϊκή πρώτη με 30 βαθμούς, ο Βύζας δεύτερος με 28 και η Ζάκυνθος τρίτη με 24. Το θετικό της αγωνιστικής είναι ότι μεγάλωσε η διαφορά του Βύζα από την Ζάκυνθο στους 4 βαθμούς.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Παναχαϊκή-Ζάκυνθος 3-2
Κεραυνός Κερατέας-Σαρωνικός 1-0
Παναργειακός-Χαϊδάρι 3-0
Πλατανιάς Χανίων-Καλλιθέα 3-0
Ασπρόπυργος-Παναιγιάλειος 1-2
ΠΑΟ Ρουφ-Βύζας Μεγάρων 0-1
Αγία Παρασκευή-Κόρινθος 3-1
Ολυμπιακός Χερσονήσου-Ατσαλένιος 3-0.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ
Βύζας, Τρίκαλα και Βέροια έχουν τις καλύτερες άμυνες της Γ' Εθνικής με 5, 4 και 4 τέρματα αντίστοιχα. Είναι μεγάλη υπόθεση σε 13 αγώνες να έχεις δεχτεί μόνο 5 γκολ.

ΣΕ 4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο Α' ΓΥΡΟΣ. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑ
3 εντός και 1 εκτός
ΒΥΖΑΣ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΒΥΖΑΣ
ΒΥΖΑΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΒΥΖΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΑΛΑΛΟΥΜ!

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΛΙΟΥ...
Το βίντεο μιλάει από μόνο του... Προσέξτε τον παπά τι λέει στην λειτουργεία και την φάση που ο Μάϊκ Γιαουρδάκος καθαρίζει το τσαρούχι του πριν ρίξει το πέναλτυ!

ΤΟ ΡΟΥΦ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕΓΑΡΙΤΕΣ!

Στην θύρα 3 από την οδό Πειραιώς εισέρχονται οι οπαδοί του Βύζα που αυτή την ώρα καταφθάνουν συνεχώς. Το εισιτήριο έχει 15 ευρώ.
Ο αγώνας ξεκινάει στις 15:00 και ο Κουρμπανάς έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες. Αντιθέτως ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ έχει πολλά προβλήματα. Το παιχνίδι πάει για νίκη του Βύζα και στην χειρότερη περίπτωση ισοπαλία.
Αναμέτρηση που τραβάει το ενδιαφέρον: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΓΙΑ: ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ...
Μήπως ήρθε η ώρα της παρακμής στην Παναχαϊκή; Μήπως οι δύο διεκδικητές της ανόδου θα είναι ο Βύζας και η Ζάκυνθος; Μήπως ήρθε η ώρα να πούμε το σύνθημα: "εκεί-εκεί στην Β' Εθνική...".

4/12/09

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 5-6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ
Ο Μεγαρικός υποδέχεται τον 3ο στην βαθμολογία Ακράτητο. Ο αγώνας θα γίνει φυσικά στην γειτονική Νέα Πέραμο που για μια ακόμη χρονιά έχει αποδειχθεί φιλόξενη για όλες τις μικρές ομάδες!
Η δραματική φετινή πορεία πρέπει να είναι η χειρότερη των τελευταίων ετών. Το βέβαιο είναι ότι οι παίκτες έχουν δυνατότητες αρκεί να πιστέψουν στον εαυτό τους και σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η απόσταση από τις μεσαίες θέσει που προσφέρουν κάποια ασφάλεια και καλύτερη ψυχολογία είναι μακριά. Χρειάζεται προσπάθεια.
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
Με τον αέρα του πρωταθλητή ταξιδεύει μέχρι τα Νεόκτιστα Ασπροπύργου ο Ευκλείδης για να αντιμετωπίσει τον Πυρρίχιο, ομάδα χαμηλής δυναμικότητας. Ο 2ος ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ έχει ρεπό που σημαίνει ότι η μεταξύ τους διαφορά βαθμών μπορεί να αυξηθεί στους 4 υπέρ του Ευκλείδη. Ο 3ος Αστέρας έχει 13 και το πολύ να πάει στους 16. Από εκεί κάτω το χάος...
ΑΡΗΣ
Σε Μεγαρικό νούμερο 2 έχει εξελιχθεί ο Άρης αφού η μία αποτυχία έρχεται μετά την άλλη. Υποδέχεται τον Λέων στην Νέα Πέραμο και σε περίπτωση νίκης έχει την δυνατότητα να ανέβει 2 ή ακόμα και 3 θέσεις στην βαθμολογία.

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΝ 13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑ

Ίσως την Κυριακή ο Βύζας να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση και την ευκαιρία αυτή την έχει εξαιτίας της αναμετρήσης των δύο από την τριάδα της κορυφής.
Η Παναχαϊκή υποδέχεται την Ζάκυνθο και το αποτέλεσμα θα καθορίσει την θέση του Βύζα στην βαθμολογία. Μέτα την ήττα της Παναχαϊκής από τον Σαρωνικό και με δεδομένο ότι η διαφορά έμεινε στους 2 βαθμούς ακόμα και με ισοπαλία στο ντέρμπυ ο Βύζας ανεβαίνει στην κορυφή.

Αν θεωρήσουμε ότι ο Βύζας κερδίσει τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ τότε:
- Με νίκη της Παναχαϊκής παραμένει 2ος και αυξάνει την διαφορά του από την Ζάκυνθο στους 4 βαθμούς.
- Με νίκη της Ζακύνθου ανεβαίνει 1ος και έχει από κάτω του Παναχαϊκή και Ζάκυνθο με ένα βαθμό διαφορά!
- Με ισοπαλία ισοβαθμεί με την Παναχαϊκή στους 28 βαθμούς με την Ζάκυνθο να ακολουθεί στους 25.
Γίνονται και άλλοι 2 συνδυασμοί με τυχόν ήττα ή ισοπαλία με τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ αλλά για ευνόητους λόγους δεν τους αναφέρουμε...

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής που διεξάγεται αυτήν την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου έχει ως εξής:

Παναχαϊκή - Ζάκυνθος
Κεραυνός Κερατέας - Σαρωνικός
Παναργειακός - Χαϊδάρι
Πλατανιάς Χανίων - Καλλιθέα
Ασπρόπυργος - Παναιγιάλειος
ΠΑΟ Ρουφ - Βύζας Μεγάρων
Αγία Παρασκευή - Κόρινθος
Ολυμπιακός Χερσονήσου - Ατσαλένιος
ΡΕΠΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 15:00

ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

Το νηστικό αρκούδι χόρεψε αλλά μόνο για 2 αγωνιστικές. Οι παίκτες του Σαρωνικού μπορεί να έκαναν 2 μεγάλες και ιστορικες επιτυχίες κερδίζοντας την Καλλιθέα και την Παναχαϊκή αλλά παραμένουν απλήρωτοι. Η διοίκηση οφείλει μισθούς και δόσεις συμβολαίων από τον Οκτώβρη και οι ποδοσφαιρίστες χθες Πέμπτη απείχαν από την προπόνηση.
Από τους 8 βαθμούς που έχει ο Σαρωνικός, οι 6 είναι από τις 2 νίκες που προαναφέρθηκαν.
Η εικόνα που παρουσιάζει η ΠΑΕ της Αίγινας είναι χαρακτηριστική της οικονομικής κρίσης που ήταν αναμενόμενο πως θα χτυπούσε άμεσα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο της Β' και Γ' εθνικής. Είναι ξεκάθαρο πως μόνο οι οικονομικά υγιείς σύλλογοι θα επιβιώσουν ως το τέλος και μεταξύ αυτών οι ισχυροί θέτουν υποψηφιότητα για άνοδο. Ο Βύζας είναι μία από αυτές!

2/12/09

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΒΥΖΑ κ. ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ ΣΤΟ byzas.gr

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας και στον υπεύθυνο Τύπου της ΠΑΕ Αντ. Υψηλάντη ο προπονητής του Βύζα Νικ. Κουρμπανάς ανέφερε τα παρακάτω: «Δεν μας βγήκε ο πρωταθλητισμός. Γι’ αυτούς που γνώριζαν κάποιες καταστάσεις και ήταν κοντά στην ομάδα το καλοκαίρι αυτή η πορεία δεν αποτελεί έκπληξη. Φτιάξαμε μια ομάδα το καλοκαίρι όπως εμείς την θέλαμε και τα αποτελέσματα είναι θετικά. Ο Βύζας είναι ομάδα οργανωμένη σε όλους τους τομείς. Ιδιαίτερα δε σε διοικητικό επίπεδο, αφού ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δ. Τραγκουμανίδης είναι κοντά μας και μας παρέχει τα πάντα. Θέλω από την πλευρά μου να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλλει αλλά και τον υπέροχο κόσμο του Βύζαντα που σε κάθε παιχνίδι μας συμπαραστέκεται αποτελώντας τον «δωδέκατο παίκτη» μας. Οφείλω όμως να πω ότι χρειάζεται υπομονή, αφού εμείς αυτό που κοιτάμε είναι να «μιλάμε» μέσα στο γήπεδο. Οι στόχοι μας ήταν από την αρχή πρωταγωνιστικοί και αυτό θα προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε μέχρι τέλους. Ότι δικαιούμαστε θα το διεκδικήσουμε μέσα από την προσπάθεια που θα κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί η ομάδα «δίνει εξετάσεις» και μέσα από τα αποτελέσματα κρινόμαστε όλοι».
Πηγή: byzas.gr

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο ΒΥΖΑΣ ΣΤΟ ΡΟΥΦ. Η ΠΑΕ ΖΗΤΗΣΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

Υπάρχει περίπτωση οι Μεγαρίτες να μην ταξιδέψουν να στηρίξουν την ομάδα τους στην Αθήνα που είναι 2 τσιγάρα δρόμος; Η χάρη μας έφτασε στο Άργος πρόσφατα και σε όλα σχεδόν τα γήπεδα της κατηγορίας κάθε χρόνο.
500 χαρτάκια είναι ένας αριθμός που ακούγεται ικανοποιητικός αλλά και... μικρός. Τέτοιοι στόχοι καταρρίπτονται εύκολα από τον κόσμο του Βύζα. Στο Χαϊδάρι όσοι ήταν οι Χαϊδαριώτες άλλοι τόσοι ήταν οι Μεγαρίτες!

1/12/09

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΔΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ;

Τα παιδιά που αγωνίζονται στις ερασιτεχνικές ομάδες θα λάβουν δώρο φέτος τα Χριστούγεννα ή μήπως θα το "φάει" η καραμέλα της οικονομικής κρίσης;
Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί αλλά το σίγουρο είναι ότι γνωρίζουμε το καθεστώς που επικρατεί. Τα παιδιά είναι πάντοτε ζημιωμένα και χορτασμένα με δικαιολογίες...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ.
Η συνέχεια σύντομα... στις οθόνες των υπολογιστών σας!