30/11/09

Β' ΕΠΣΔΑ 8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΣ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ!

ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
Ακάθεκτος συνέχιζει την πορεία ανόδου ο Ευκλείδης και όλα δείχνουν ότι τίποτα δεν τον σταματά. Στις αδύναμες ομάδες ξεσπά και στις υπόλοιπες παίζει όσο σοβαρά χρειάζεται για να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης.
Αυτή την αγωνιστική άδειασε το εξάσφαιρό πιστόλι του στον Απόλλων Α. Λιοσίων. Για την ιστορία έπαιξε εκτός έδρας, αφού οι έδρες δεν παίζουν ρόλο για τους παίκτες του Θάκη Μαργέτη. Είναι η δεύτερη φορά φέτος που βάζει 6 τέρματα. Την πρώτη ήταν με τον ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ στην Μάνδρα.
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
Με 19 βαθμούς φιγουράρει στην πρώτη θέση έχοντας κηνυγό τον ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ με 18 βαθμούς. Ίσως είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να κερδίσει τον φετινό Ευκλείδη. Άλλωστε από αυτήν έχει την μία και μοναδική ήττα.
Οι 8 αγώνες του Ευκλείδη έως τώρα:
ΔΑΣ Ανω Λιοσίων-Ευκλείδης 1-1
Ευκλείδης-Λαμπερή Ελευσίνας 4-0
Ευκλείδης-Σεπολιακός 3-1
ΠΑΟΚ Μάνδρας-Ευκλείδης 1-6
Ευκλείδης-Ικαρος Ασπρ. 3-1
Αρης Μεγάρων-Ευκλείδης 0-4
Ευκλείδης-ΠΑΟ Φυλής 1-2
Απόλλων Ανω Λιοσίων-Ευκλείδης 1-6
Ο Άρης είχε ρεπό και δεν αγωνίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Είναι παραουραγός μαζί με την Ελευσίνα και τον Πυρρίχιο με 7 βαθμούς.
Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:
Λαμπερή Ελευσίνας-Πυρρίχιος Ασπρ.
0-0
Απόλλων Ανω Λιοσίων-Ευκλείδης
1-6
ΔΑΣ Ανω Λιοσίων-Σεπολιακός
0-4
ΠΑΟ Φυλής-Αστέρας Ανω Λιοσίων
3-2
ΑΟ Ελευσίνας-ΠΑΟΚ Μάνδρας
5-1
Λέων Εθνικός-Ικαρος Ασπρ.
1-2
ΡΕΠΟ Ο ΑΡΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
Η βαθμολογία είναι ενημερωμένη δεξιά όπως και οι επόμενες αναμετρήσεις.

Α' ΕΠΣΔΑ 9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΡΙΚΟ

Ακόμα μία ήττα γνώρισε ο Μεγαρικός, αυτή την φορά από τον Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου εκτός έδρας με 3-1. Η εμφάνιση μπορεί να θεωρηθεί αξιοπρεπής αλλά το αποτέλεσμα δίκαιο. Μετά από 9 αγωνιστικές και 4 πριν το τέλος του Α΄γύρου συγκατοικεί στον πάτο της βαθμολογίας μαζί με τον Κριό. Τα νούμερα απογοητεύουν όποιον τα κοιτά στον αναλυτικό πίνακα.
* 8 ήττες σε 9 αγώνες...
* 1 επιθετικό γκολ ανά αγώνα...
* 3,5 αμυντικά γκολ ανά αγώνα...
* 0,33 βαθμοί ανά αγώνα...
Την περασμένη χρονιά η ομάδα έβαζε φωτιές στο γήπεδο και εξουδετέρωνε κάθε αντίπαλο. Φέτος τι συμβαίνει;
Στην κορυφή ξεκαθαρίζει το τοπίο αφού ο Αίαντας Παραλίας Ασπροπύργου και ο Άτταλος προχωρούν αήττητοι προς την Δ' Εθνική.
Ο Αίαντας κέρδισε τον 3ο Ακράτητο σε ένα καθοριστικό παιχνίδι γεμάτο ζωντάνια και πάθος μεγαλώνοντας την μεταξύ τους απόσταση.
Ο Άτταλος κέρδισε τον 4ο Μανδραϊκό πετυχαίνοντας τον ίδιο σκοπό, δηλαδή να διώξει μακριά από το κυνήγι της κορυφής τον αντίπαλό του.
Η βαθμολογία είναι ενημερωμένη.
Τα αποτελέσματα 9ης αγωνιστικής
Ειδυλλιακός-ΑΓΣ Νέας Περάμου
1-4
Απόλλων Ποντίων Ασπρ.-Μεγαρικός
3-1
ΑΕ Ζεφυρίου-Ελευσινιακός
1-0
Ακράτητος-Αίας Παραλίας Ασπρ.
1-2
Ηρακλής Ελευσίνας-Εθνικός Πανοράματος
0-0
Κριός Ασπροπύργου-Ζοφριά
0-5
Ατταλος Νέας Περάμου-Μανδραικός
2-1
ΜΕ ΑΚΡΑΤΗΤΟ ΕΝΤΟΣ
Στην Νέα Πέραμο την Κυριακή το πρωΐ κατά πάσα πιθανότητα θα υποδεχθεί ο Μεγαρικός τον τρίτο στην βαθμολογία Ακράτητο, ομάδα με πολύ σφιχτή άμυνα. Ας ελπίσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα αποδειχθούν... ακράτητοι επιθετικά!

Ο ΒΥΖΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ;

Στο χέρι των παικτών είναι να αναδειχθεί η ιστορικότερη ομάδα της πόλης μας, ο Βύζας, σε πρωταθλήτρια χειμώνα αφού η Παναχαϊκή άφησε τους βαθμούς στην Αίγινα. Δεν κατάφερε ούτε ισοπαλία να αποσπάσει αφού στο 87' ο Μαστρογιάννης μοίρασε εμφράγματα στους Πατρινούς. Η Παναχαϊκή είχε δοκάρι με τον Κυβελίδη στο 1ο ημίχρονο.
Θα μπορούσε να ήταν ένας κλασικός αγώνας αλλά οι εξωγηπεδικές εξελίξεις μετά το τελευταίο σφύριγμα ήταν έντονες και μή αναμενόμενες... Η άσεμνη χειρονομία ενός παίκτη του Σαρωνικού ήταν η αρχή για ένα σύντομο πάρτυ διάρκειας 10 λεπτών. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας εισήλθε στην αίθουσα τύπου και ζήτησε από τον πρώην παίκτη του Βύζα και νυν προπονητή των Πατρινών να αποχωρήσει για να μην συμμετάσχει στην κοροϊδία όπως είπε.
Η ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ!
Ο κ. Κούγιας είπε μετά τον αγώνα ότι παράγοντας της νησιώτικης ομάδας ζήτησε από τον ίδιο 40.000 ευρώ για να έχουν μειωμένη απόδοση οι παίκτες του Σαρωνικού. Αυτό φυσικά και διαψέυστηκε από την δίοικηση του Σαρωνικού παρά του ότι ο κ. Κούγιας επιμένει. Αν συνέβη αυτό τότε το άρθρο μας περί χρηματισμών στο ποδόσφαιρο είναι επίκαιρο. Βέβαια επικεντρωθήκαμε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά όλοι ξέρουμε ότι το χρήμα δεν γνωρίζει κατηγορίες.
ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ Ο ΒΥΖΑΣ ΣΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ.
Η απόσταση από τον πρώτο και τον τρίτο έδειχνε ότι ο Βύζας παρά το ρεπό του θα παραμείνει στην θέση του. Η Ζάκυνθος κέρδισε και πλησίασε αλλά μετά την ήττα της Παναχαϊκής η διαφορά των 2 βαθμών παρέμεινε χωρίς η πατρινή ομάδα να έχει κάνει ακόμα το ρεπό της. Συνεπώς ο Βύζας μπορεί σε 5 αγωνιστικές να στεφθεί πρωταθλητής χειμώνα και παραδοσιακά να τελειώσει τη σεζόν εκεί. Αν και στο ποδόσφαιρο οι παραδόσεις σχεδόν πάντα καταρρέουν.
Η Ζάκυνθος πάντως αγωνιστικά ανεβαίνει απειλητικά. Είναι και αυτή φαβορί.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σαρωνικός - Παναχαϊκή 1-0
(87' Μαστρογιάννης)
Χαίδάρι - Ζάκυνθος 2-4
(10' Μακρής, 64' Γκουντελίτσας - 3' Παναγιωτίδης, 74' πεν. Κουλουκίδης, 76' Λιβέρης, 90' +4' Μπάστας)
Καλλιθέα - Κεραυνός Κερ. 2-1
(23' Κατσαρός, 77' Κισκαμπάνης - 90+2' Ζαχαρίας)
Αίας - Παναργειακός 1-1
Παναιγειάλιος - Πλατανιά 2-2
(89' πεν, 90'+2 Παπαδόπουλος - 14' πεν. Πάγκαλος, 86' Κατσικοκέρης)
ΠΑΣ Κόρινθος - Ασπρόπυργος 0-1
(54' Χαλιμούρδας)
Ατσαλένιος - ΠΑΟ Ρουφ 1-1
(47' Σισκάκης - 64' Κουμπούλης)
Αγ. Παρασκευή - Χερσόνησος 2-0
(55' Ιορδανίδης πεν, 58' Καρούσης)

28/11/09

ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΥΗΜΕΡΕΙ!

Είναι κοινό μυστικό ότι στο ποδόσφαιρο και ειδικά στις μικρές κατηγορίες το παράνομο στοίχημα δίνει και παίρνει. Με μια μικρή έρευνα σε κάποια μηχανή αναζήτησης στο ίντερνετ διαπιστώνει κανείς ότι το στοίχημα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι γεγονός. Σελίδες που αναφέρονται σε ειδήσεις από το τοπικό πρωτάθλημα διαφημίζουν (τουλάχιστον προ μηνών) ότι οι δεκάδες αγώνες είναι διαθέσιμοι για στοιχηματισμό. Η ιστοσελίδα www.erasitexniko.com σύντομα κατέβασε αυτή την προκλητική ανακοίνωση ενώ κάποιες άλλες ακόμα το αναφέρουν.
Αυτό που γίνεται μέσα στα γήπεδα δεν έχει προηγούμενο. Μεταξύ ομάδων της ίδιας πόλης μερικές φορές γίνεται παραχώρηση του παιχνιδιού χωρίς χρηματική συναλλαγή. Και αυτό γιατί υπάρχει ένας άγραφος νόμος αλληλοβοήθειας. "Σου δίνω τους βαθμούς τώρα που τους χρειάζεσαι και αν τους χρειαστώ τους παίρνω πίσω..."
Εκεί που πραγματικά κυκλοφορεί μαύρο χρήμα είναι ανάμεσα σε ομάδες γειτονικών πόλεων. Τα παιχνίδια πουλούνται πολύ ακριβά ειδικά όταν η ομάδα που εδρεύει και θέλει την άνοδο ζητά επίμονα τους 3 βαθμούς και η αντίπαλη αντιστέκεται... Όσο μεγαλύτερη η αντίσταση τόσο μεγαλύτερο το πόσο. Επίσης όσο πιο μακρινό το ταξίδι τόσο μεγαλύτερο το σκορ και ακόμα μεγαλύτερη η ξεφτίλα. Υπάρχει αναλογία που τηρείται... Φυσικά στο κόλπο είναι και οι διαιτητές και ενίοτε οι προπονητές ή παίκτες κλειδιά (αμυντικοί, τερματοφύλακες κτλ.). Καμιά φορά και όλοι μαζί... Κερδισμένοι στην τσέπη αφήνουμε να φανταστείτε εσείς ποιοί είναι!
Όταν οι κατηγορίες είναι μικρές η ξεφτίλα δεν έχει όριο. Το χρήμα δεν είναι μισητό και τα προσχήματα είναι πολλά. Όλοι είναι ευχαριστημένοι με μια φουσκωμένη τσέπη. Τι λεφτά είναι αυτά άραγε; Καταρραμένα ή ευλογημένα;
Ένας νέος που έχει όρεξη να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, έχοντας από μικρό παιδί όνειρα και φιλοδοξίες που καλλιέργησε στην αλάνα με τους φίλους του, πώς να έχει διάθεση να ενταχθεί σε μια ερασιτεχνική ομάδα, ειδικά όταν μαθαίνει για την βρωμιά που υπάρχει;
Γιατί κάποια στιγμή το καπάκι του βόθρου μένει ανοικτό και η δυσωδία γίνεται αντιληπτή...

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΥΡΙΟ

Κανένας αγώνας εντός έδρας για τις ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου αυτό το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα ο Άρης δεν αγωνίζεται καθόλου γιατί έχει ρεπό. Ο Ευκλείδης ταξιδεύει μέχρι το Πανόραμα Άνω Λιοσίων για αναμετρηθεί με τον Απόλλων Α. Λιοσίων και εφόσον σκοπός φέτος είναι η άνοδος η νίκη είναι μονόδρομος.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ μεταξύ ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ και ΑΣΤΕΡΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ. Ο 2ος δηλαδή παίζει με τον 3ο και θα κριθούν πολλά. Το καλύτερο σενάριο είναι νίκη για τον Ευκλείδη και ισοπαλία για αυτούς.
Ο Μεγαρικός ταξιδεύει ως την Γκορυτσά Ασπροπύργου για να συναντήσει τον Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύργου, ομάδα στα μέτρα του. Αν κερδίσει θα κάνει την δεύτερη του νίκη και θα ξεκολλήσει ακόμα περισσότερο από τον πάτο, θέση που δεν του ταιριάζει αναλογώς με την ιστορία του και την εκτίμηση που απολαμβάνει από τον φίλαθλο κόσμο.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ - ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ - 12Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (ΧΩΡΙΣ ΒΥΖΑ)

Το ρεπό του παίρνει ο Βύζας αύριο χωρίς να δώσει αντ' αυτού φιλικό αγώνα. Οι παίκτες θα ξεκουραστούν και ήδη προετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ.
Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00 εκτός από έναν που ξεκινά στις 14:00. Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:
14:00 Παναιγιάλειος - Πλατανιάς Χανίων
15:00 Κόρινθος - Ασπρόπυργος
15:00 Ατσαλένιος - ΠΑΟ Ρουφ
15:00 Αγία Παρασκευή - Ολυμπιακός Χερσονήσου
15:00 Σαρωνικός - Παναχαϊκή
15:00 Χαϊδάρι - Ζάκυνθος
15:00 Καλλιθέα - Κεραυνός Κερατέας
15:00 Αίας Σαλαμίνας - Παναργειακός

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ!!!

Με εταιρία κινητής τηλέφωνίας συζητά η διοίκηση της Παναχαϊκής προκειμένου να αποκτήσει χορηγό στην φανέλα.
Εντωμεταξύ πληρώθηκαν 7 παλιοί παίκτες οι οποίοι απέσυραν τις προσφυγές. Ο κ. Κούγιας έβαλε το χέρι στην τσέπη για να απαλλάξει την ομάδα από τα παλιά της βάρη. Από την άλλη ακριβαίνει το εισιτήριο από τα 10 ευρώ στα 15. Η αύξηση του εισιτηρίου είναι ένα τεράστιο λάθος. Ένας λόγος που γεμίζει το γήπεδο της Παναχαϊκής είναι το φθηνό εισιτήριο. Και στον Βύζα το ίδιο συμβαίνει...
Οι Πατρινοί ταξιδεύουν αύριο μέχρι την Αίγινα να αντιμετωπίσουν τον Σαρωνικό, ομάδα χαμηλής δυναμικότητας. Ο Σαρωνικός την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την έκπληξη κερδίζοντας την Καλλιθέα.

25/11/09

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Από:
Θελω να αναφερθω στα όσα λέγονται για τις ερασιτεχνικες ομάδες της πόλης μας. Γιατί αναρωτιεστε ρε παιδια για το καταντημα του ποδοσφαιρου στισ ερ. ομαδεσ της πολης μας. Δειτε ποιους βαζουν οι εκαστοτε δημαρχοι στα πόστα του αθλητισμου και θα καταλαβετε που οφειλεται. Καμία σχεση με το αντικειμενο.
Σχεδον ολοι οσοι εχουν μπει στον αθλητισμο ειναι κατα του ποδοσφαιρου η εχουν παντελης ελλειψη γνωσης για το αθλημα και πως θα το βοηθησουν. Απο την αλλη οσοι δοιηκουν τισ ερ. ομαδες κατα καιρούς (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) στοχο εχουν την προσωπικη τους προβολη. Ειτε στον κοινωνικο τους περιγυρο ειτε στον επαγγελματικο τους τομεα ειτε στο να εκμεταλευτουν την ομαδα τους για μελοντικους πολιτικους σκοπους. Κανενα δεν νοιαζει να φτιαξει σωστή και με βασεις ποδοσφαιρικη ομαδα. Ολοι αυτοι αλλα και αρκετοι απο μας κοιτάμε απο μακρυα τα μεγάλα προβληματα του ερασιτεχνικου ποδοσφαίρου της πόλης μας.
Γι' αυτα τα παιδια που αγωνιζονται σε αυτές τις ομαδες ποιος θα μιλήσει. Αυτους τους αθλητές που εχουν οραματα για το ποδοσφαιρικο τους μελλον. Τους ποδοσφαιριστές που εργαζονται σκληρα μεσα στο γηπεδο για να τα πραγματοποιησουν. Αυτους τους νεους που στερουνται τις χαρες της εφηβείας για να πετυχουν τον στόχο τους. Τους ΜΕΓΑΡΙΤΕΣ ποδοσφαιριστες που κανουν χιλιες δυο θυσιες στην καλυτερη τους ηλικια και βλεπουν οτι δεν εχουν αντικρυσμα ολες αυτές οι θυσίες.
Τελικά μήπως θέλουμε γεμάτες καφετέριες - παμπ και άδεια γήπεδα από αυτά τα παιδιά;

MEGARA PRESS: ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ!

ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΥΖΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΨΙΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ... ΛΑΤΟΜΕΙΑ...

Ένα δώρο αξίας 10.000 ευρώ έταξε ο πρόεδρος του Βύζα κ. Τραγκουμανίδης στους παίκτες λόγω της νίκης τους έναντι του Παναργειακού στο Άργος την περασμένη Κυριακή.
Δεν συναντάμε συχνά έναν πρόεδρο που επιβραβεύει την ομάδα του για μια καλή εμφάνιση και μάλιστα για πολλοστή φορά. Η κίνηση αυτή αφ' ενός δείχνει το ήθος και την εμπειρία του κ. Τραγκουμανίδη (συγκρατήστε την λέξη εμπειρία), αφ 'ετέρου ότι ο Βύζας είναι υγιής οικονομικά και πατάει σε γερές βάσεις.
Επίσης η διοίκηση είναι απόλυτα ευχαριστημένη από τον προπονητή κ. Κουρμπανά, πράγμα αναμενόμενο, και οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι άριστες. Η επιλογή του Κουρμπανά στον πάγκο δικαιώνει προσωπικά τον κ. Τραγκουμανίδη.
Γενικότερα το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο και το ηθικόν... ακμαιότατο! Η φετινή "συνταγή" έχει τα καλύτερα υλικά για να μαγειρευτεί το πιάτο που λέγεται... Β' Εθνική!
Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος ευχαρίστησε και τον κόσμο που πήγε στο Άργος.

Ο ΒΥΖΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Η 12η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Γ' Εθνικής είναι ημέρα ξεκούρασης για τον Βύζα. Είναι η σειρά του σύμφωνα με το πρόγραμμα να πάρει ρεπό.
Η Παναχαϊκή ταξιδεύει ως την Αίγινα να παίξει με τον Σαρωνικό που έκανε την έκπληξη κερδίζοντας την Καλλιθέα την περασμένη Κυριακή. Λέτε να γίνει η Αίγινα να γίνει τόπος εκπλήξεων;
Η Ζάκυνθος αναμετράται με το Χαϊδάρι και αν κρίνουμε από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα θα έχει μάλλον εύκολο απόγευμα. Η Καλλιθέα υποδέχεται τον Κεραυνό Κερατέας. Μια δυνατή ομάδα που ανεβαίνει και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον είναι ο Ολυμπιακός Χερσονήσου που παίζει με την Άγια Παρασκευή.
Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:00:
Κόρινθος - Ασπρόπυργος
Ατσαλένιος - ΠΑΟ Ρουφ
Αγία Παρασκευή - Ολυμπιακός Χερσονήσου
Σαρωνικός - Παναχαϊκή
Χαϊδάρι - Ζάκυνθος
Καλλιθέα - Κεραυνός Κερατέας
Αίας Σαλαμίνας - Παναργειακός
Παναιγιάλειος - Πλατανιάς Χανίων
Να θυμίσουμε ότι Παναχαϊκή και Ζάκυνθος δεν έχουν πάρει ακόμα το ρεπό τους σε αντίθεση με την Καλλιθέα και τον Ολυμπιακό Χερσονήσου.

23/11/09

ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτούς που βρέθηκαν στο Άργος για να στηρίξουν τον Βύζαντα. Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε έναντι των πολλών χιλιομέτρων του ταξιδιού. Ένα μικρό μερίδιο των επιτυχιών του Βυζαντα στα εκτός έδρας παιχνίδια ανήκει και σε αυτούς.
Σε εποχές οικονομικής κρίσης για έναν μεροκαματιάρη οικογενειάρχη είναι μεγάλη δαπάνη να ταξιδέψει μέχρι το Άργος θυσιάζοντας την κυριακάτικη ξεκούραση. Και εκτός αυτού οι παντρεμένοι έχουν και την γκρίνια των συζύγων... (κυριαρχεί η γνωστή φράση: "πάλι στον Βύζα ήσουνα;") Οι γυναίκες όμως ξέρουμε ότι δεν μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει το ποδόσφαιρο για έναν φίλαθλο και ειδικότερα ο Βύζας για έναν μεγαρίτη φίλαθλο!

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΝΑ ΤΡΕΝΟ ΒΛΕΠΕΙ...

Οι περισσότερες αθλητικές εφημερίδες στις σελίδες της Γ' Εθνικής και στα εξώφυλλα τους το μόνο τρένο που βλέπουν είναι αυτό της Παναχαϊκής...
Τελικά το πόσο εύκολα καρφώνονται μερικοί δημοσιογράφοι ούτε οι ίδιοι δεν πρέπει να το αισθάνονται. Όποια αθλητική και να ανοίξεις σήμερα διαβάζεις "το τρένο της Πάτρας είναι ασταμάτητο" ή "σαν πρωταθλήτρια" η Παναχαϊκή και άλλα παρόμοια. Το τρένο έχει πολλά βαγόνια αλλά δεν τα βλέπουν οι αθλητικόγραφοι...
Ο Βύζας βγάζει μάτια φέτος με τις εμφανίσεις του και σε όποια πόλη πάει δίνει μαθήματα ποδοσφαίρου. Ποιός μιλάει για το τρένο των Μεγάρων; Ποιός μιλάει για τον κόσμο μας που δίνει δυναμικό παρόν εντός και εκτός έδρας; Ελάχιστοι το κάνουν.
Και όποιος έχει την δυνατότητα να αγοράσει όλες τις αθλητικές εφημερίδες θα διαπιστώσει μόνος του τι καθεστώς επικρατεί στην κατηγορία μας. Το άρωμα του Κούγια μυρίζει σε κάθε σελίδα...
Εντάξει κύριοι, το πιάσαμε το νόημα.

ΘΕΪΚΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗ!

Β' ΕΠΣΔΑ: Ο θεός του πολέμου, ο Άρης, δεν έκανε δώρα στην αρχαιότητα αλλά η ομάδα του Άρη που φέρει το όνομά του αλλάζει τα δεδομένα! Διαβάστε την συνέχεια και θα καταλάβετε.
Το Σάββατο στο Μεγάλο Πεύκο ο Ευκλείδης υπέστη μια οδυνηρή και απρόσμενη ήττα από τον ΠΑΟ Φυλής με σκορ 1-2. Αυτό το αποτέλεσμα άφησε τον πρωτόπορο Ευκλείδη στους 16 βαθμούς και ανέβασε τον ΠΑΟ Φυλής στους 15, δηλαδή σε απόσταση αναπνοής. Εκτός αυτού την επόμενη μέρα ο Αστέρας Ανω Λιοσίων, ομάδα που διεκδικεί την άνοδο, έπαιζε με τον έως τότε παραουραγό Άρη. Όλοι νόμιζαν ότι ο Αστέρας θα έχει ένα εύκολο απόγευμα στην έδρα του. Αλλά η έκπληξη έγινε! Ήρθαν τα πάνω κάτω και η ομάδα του Μάκη Πανταζή (παλαίμαχου του Βύζα) έκανε αφ' ενός το χρέος της να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αφ' ετέρου έκοψε βαθμούς από τον Αστέρα κάνοντας δώρο στον Ευκλείδη την πρωτιά! Με μια καλή εμφάνιση απέδειξε ότι οι μηχανές για φέτος άργησαν αλλά πήραν μπροστά. Επίσης τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής απέδειξαν ότι στην Β' ΕΠΣΔΑ η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική δυναμική των ομάδων.
Για την στατιστική ο Ευκλείδης έκανε την πρώτη του ήττα και ο Άρης την δεύτερη του νίκη.
Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΔΑ:
Πυρρίχιος Ασπρ.-Απόλλων Ανω Λιοσίων
1-0
Λαμπερή Ελευσίνας-ΔΑΣ Ανω Λιοσίων
2-0
Ευκλείδης-ΠΑΟ Φυλής
1-2
Σεπολιακός-ΑΟ Ελευσίνας
3-0
Αστέρας Ανω Λιοσίων-Αρης Μεγάρων
1-2
ΠΑΟΚ Μάνδρας-Λέων Εθνικός
1-1
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 28-29/11/2009
Λαμπερή Ελευσίνας-Πυρρίχιος Ασπρ.
Απόλλων Ανω Λιοσίων-Ευκλείδης
ΔΑΣ Ανω Λιοσίων-Σεπολιακός
ΠΑΟ Φυλής-Αστέρας Ανω Λιοσίων
ΑΟ Ελευσίνας-ΠΑΟΚ Μάνδρας
Λέων Εθνικός-Ικαρος Ασπρ.
ΡΕΠΟ Ο ΑΡΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

***ΠΛΗΡΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ B' ΕΠΣΔΑ***

Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ B' ΕΠΣΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ: ΝΙΚΕΣ, ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ, ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΑ.
Θ. Ομάδα Αγ. Βαθ. Σύνολο Εντός Εκτός
N-I-H Γκολ N-I-H Γκολ N-I-H Γκολ
1
Ευκλείδης
7
16
5-1-1
22-6
3-0-1
11-4
2-1-0
11-2
2
ΠΑΟ Φυλής
7
15
5-0-2
14-4
1-0-2
1-2
4-0-0
13-2
3
Αστέρας Ανω Λιοσίων
7
13
4-1-2
13-8
1-1-2
4-5
3-0-0
9-3
4
Λέων Εθνικός
6
10
2-4-0
7-5
2-1-0
4-2
0-3-0
3-3
5
Λαμπερή Ελευσίνας
6
10
3-1-2
7-7
1-1-1
2-3
2-0-1
5-4
6
Απόλλων Ανω Λιοσίων
7
9
2-3-2
10-11
1-1-1
5-6
1-2-1
5-5
7
ΔΑΣ Ανω Λιοσίων
6
8
2-2-2
9-8
2-1-0
7-3
0-1-2
2-5
8
Σεπολιακός
6
8
2-2-2
8-7
1-1-0
5-2
1-1-2
3-5
9
Ικαρος Ασπρ.
6
8
2-2-2
10-10
1-1-1
6-5
1-1-1
4-5
10
Πυρρίχιος Ασπρ.
7
7
2-1-4
13-15
2-1-1
10-7
0-0-3
3-8
11
Αρης Μεγάρων
7
7
2-1-4
6-18
1-0-2
2-8
1-1-2
4-10
12
ΑΟ Ελευσίνας
6
4
1-1-4
7-13
1-1-2
6-8
0-0-2
1-5
13
ΠΑΟΚ Μάνδρας
6
1
0-1-5
4-18
0-1-2
2-10
0-0-3
2-8

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: ΕΣΠΑΣΕ Η ΠΑΡΘΕΝΙΑ!

Α' ΕΠΣΔΑ: ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΡΙΚΟ ΤΗΝ 8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!
"Επιτέλους νίκη" έλεγε ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Περάμου χθες το πρωί της Κυριακής για να δει την αναμέτρηση του Μεγαρικού με τον Ειδυλλιακό. Μέσα σε ένα ημίχρονο μπήκαν τα 5 από τα 6 γκολ και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 4-1! Το τελευταίο γκολ έβαλαν οι φιλοξενούμενοι στο 92ο λεπτό. Τελικό σκορ 4-2. Το θέαμα ήταν μέτριο εκτός από κάποιες αντεπιθέσεις που τράβηξαν το ενδιαφέρον. Ο Μεγαρικός ήταν όσο χρειαζόταν ανώτερος για να επικρατήσει.
Σκόρερς Μεγαρικού: Δουλγεράκης, Στρατούρης (2) και Λάγιος.
Στην βαθμολογία αυτή η πρώτη νίκη δεν σήμαινε τίποτα. Ψυχολογικά όμως σημαίνει πολλά και ας ελπίσουμε ότι θα είναι η αρχή για τα αποτελέσματα που χρειάζονται ώστε ο Μεγαρικός να παραμείνει του χρόνου στην Α' κατηγορία.
Όλα τα αποτελέσματα της κατηγορίας της 8ης αγωνιστικής:
Μεγαρικός-Ειδυλλιακός
4-2
Ελευσινιακός-ΑΓΣ Νέας Περάμου
4-2
Αίας Παραλίας Ασπρ.-Απόλλων Ποντίων Ασπρ.
2-0
Εθνικός Πανοράματος-ΑΕ Ζεφυρίου
0-1
Ζοφριά-Ακράτητος
0-1
Ατταλος Νέας Περάμου-Ηρακλής Ελευσίνας
2-2
Μανδραικός-Κριός Ασπροπύργου
4-0

Επόμενη αγωνιστική το προσεχές Σαββατοκύριακο 28-29/11/09
Ειδυλλιακός-ΑΓΣ Νέας Περάμου
Απόλλων Ποντίων Ασπρ.-Μεγαρικός
ΑΕ Ζεφυρίου-Ελευσινιακός
Ακράτητος-Αίας Παραλίας Ασπρ.
Ηρακλής Ελευσίνας-Εθνικός Πανοράματος
Κριός Ασπροπύργου-Ζοφριά
Ατταλος Νέας Περάμου-Μανδραικός
***ΠΛΗΡΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α' ΕΠΣΔΑ***
Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ Α' ΕΠΣΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ: ΝΙΚΕΣ, ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ, ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΑ.
Θ. Ομάδα Βαθ. Σύνολο Εντός Εκτός
N-I-H Γκολ N-I-H Γκολ N-I-H Γκολ
1
Αίας Παραλίας Ασπρ.
22
7-1-0
20-2
6-0-0
16-1
1-1-0
4-1
2
Ατταλος Νέας Περάμου
20
6-2-0
26-6
2-2-0
9-5
4-0-0
17-1
3
Ακράτητος
19
6-1-1
19-7
2-1-0
10-2
4-0-1
9-5
4
Μανδραικός
18
5-3-0
22-7
4-1-0
16-3
1-2-0
6-4
5
ΑΕ Ζεφυρίου
15
5-0-3
8-10
1-0-3
2-8
4-0-0
6-2
6
Ηρακλής Ελευσίνας
11
3-2-3
20-16
3-0-1
14-6
0-2-2
6-10
7
Ελευσινιακός
10
3-1-4
14-13
2-0-2
10-6
1-1-2
4-7
8
Εθνικός Πανοράματος
9
2-3-3
10-11
1-2-1
5-3
1-1-2
5-8
9
ΑΓΣ Νέας Περάμου
9
3-0-5
18-19
3-0-1
15-3
0-0-4
3-16
10
Απόλλων Ποντίων Ασπρ.
9
2-3-3
11-14
1-2-0
8-4
1-1-3
3-10
11
Ζοφριά
6
1-3-4
7-10
1-2-2
6-7
0-1-2
1-3
12
Ειδυλλιακός
4
1-1-6
6-21
1-0-3
3-10
0-1-3
3-11
13
Μεγαρικός
3
1-0-7
8-29
1-0-2
6-7
0-0-5
2-22
14
Κριός Ασπροπύργου
3
1-0-7
8-32
0-0-3
1-11
1-0-4
7-21

ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ!


Η ΒΥΖΑΝΤΑΡΑ ΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΓΟΣ. ΕΧΕΙ 8 ΝΙΚΕΣ ΣΕ 11 ΑΓΩΝΕΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!

Από την ποδοσφαιρική χρονιά 2002-2003 που ο Βύζας έπαιξε για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια στην Γ' εθνική κατηγορία (και από τότε εκεί βρίσκεται) ποτέ δεν έφτασε τόσο κοντά στην άνοδο στην Β' εθνική. Τα συνεχή θετικά αποτελέσματα, η πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο γήπεδο και η διάθεση της διοίκησης δείχνουν ότι αυτή η χρονιά είναι του Βύζα!
Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής η ιστορική ομάδα της πόλης μας κέρδισε 0-3 στο Άργος τον Παναργειακό. Στο πλευρό της βρέθηκαν αρκετοί οπαδοί όπως γίνεται στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια. Κρατάει γερά την δεύτερη θέση με 25 βαθμούς.
Τι έκαναν οι γείτονες του Βύζα στην βαθμολογία: - Η Παναχαϊκή πήρε τους 3 βαθμούς μέσα στο σπίτι της στην Πάτρα από το Χαϊδάρι με σκορ 3-1. - Στην Ζάκυνθο έβρεξε γκολ! Η 3η Ζάκυνθος κέρδισε τον Αίαντα Σαλαμίνας 4-2. - Έκπληξη στην Αίγινα! Ο Σαρωνικός κέρδισε την Καλλιθέα 2-0 κάνοντας την πρώτη νίκη για φέτος. Η Καλλιθέα απομακρύνθηκε από τους πρώτους αλλά παρέμεινε 4η με 18 βαθμούς.
Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής και οι σκόρερς:
Παναχαϊκή – Χαϊδάρι 3 - 1 (6' Κυβελίδης, 49' Ακπαρίδης, 53' Παπαποστόλου- 74' Καλτσάς)
Σαρωνικός Αίγινας – Καλλιθέα 2 - 0 (81' Λούβαρης, 86’ Μαστρογιάννης)
Ζάκυνθος – Αίας Σαλαμίνας 4 - 2 (35' Λιβέρης, 44’ Μάτσος, 47' Χατζηαντωνίου, 48' Μαρίνος - 34' Ανδριανόπουλος, 68' πεν. Δελαπόρτας)
Κεραυνός Κερατέας – Παναιγιάλειος 2 - 0 (24' Καλογερής, 80' Λαμπέρσκι)
Παναργειακός – Βύζας Μεγάρων 0 - 3 (50' Σεμερτζίδης, 62' Ντούνης, 94' Όκουε)
Πλατανιάς – Κόρινθος 1 - 2 (46' Κατσικοχέρης - 33', 60' Δημητριάδης)
Ασπρόπυργος – Χερσόνησος 0 - 1 (81' Κίτσος)
ΠΑΟ Ρουφ – Αγία Παρασκευή 0 - 0
Ρεπό: Ατσαλένιος
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ.

22/11/09

LIVE! Γ' ΕΘΝΙΚΗ - ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

***ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ***
11Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΒΥΖΑΣ 0-3
1ο GOAL Ο ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ
2ο Ο ΝΤΟΥΝΗΣ

Παναχαϊκή - Χαϊδάρι 3-1


Σαρωνικός - Καλλιθέα
2-0

Ζάκυνθος - Αίας Σαλαμίνας
4-2

Κεραυνός Κερατέας - Παναιγιάλειος
2-0

Πλατανιάς Χανίων - Κόρινθος
1-2

Ασπρόπυργος - Ολυμπιακός Χερσονήσου
0-1

ΠΑΟ Ρουφ - Αγία Παρασκευη
0-0

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΦΑΟΥΛ!

21/11/09

Ο ΒΥΖΑΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ!

Τον Παναργειακό αντιμετωπίζει η Βυζαντάρα αύριο Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 15:00. Η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει το ψόφιο Χαϊδάρι και αν κρίνουμε από τα έως τώρα δεδομένα θα κάτσει να χάσει... Η Ζάκυνθος υποδέχεται τον Αίαντα Σαλαμίνας σε ένα ματς που αναμένεται έντονο και ποιοτικό. Η Καλλιθέα θα έχει εύκολο απόγευμα απέναντι στην τελευταία ομάδα της βαθμολογίας, τον Σαρωνικό.
Όλοι οι αγώνες της 11ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου της Γ' Εθνικής ξεκινούν στις 15:00:
Παναχαϊκή - Χαϊδάρι
Σαρωνικός - Καλλιθέα
Ζάκυνθος - Αίας Σαλαμίνας
Κεραυνός Κερατέας - Παναιγιάλειος
Παναργειακός - Βύζας Μεγάρων
Πλατανιάς Χανίων - Κόρινθος
Ασπρόπυργος - Ολυμπιακός Χερσονήσου
ΠΑΟ Ρουφ - Αγία Παρασκευή

19/11/09

ΚΑΙ Ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!

Μετά το Χαϊδάρι και άλλη ομάδα που αγωνίζεται στον όμιλο του Βύζα, ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ, αλλάζει προπονητή. Ο πολύ γνωστός Πέτρος Μίχος απολύθηκε ύστερα από λιτή ανακοίνωση της διοίκησης:
"Η ΠΑΕ ΠΑΟ Ρουφ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Πέτρο Μίχο. Στον πάγκο της ομάδας μας για τους επόμενους αγώνες θα κάθεται ο σκάουτ Θωμάς Μανώλης".

ΜΕΤΑ ΤΗΝ 6ΑΡΑ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...

Στο Χαϊδάρι αλλάξαν προπονητή μετά την βαριά ήττα από τον Αίαντα Σαλαμίνας με 6-0. Ο Κοσκινάς αποτελεί παρελθόν και ο Γιώργος Μπεκρής το παρόν και το μέλλον του πάγκου της ομάδας που απέσπασε ισοπαλία από τον Βύζα.
Δεν άντεξε η διοίκηση την τόσο μεγάλη ήττα από τον Αίαντα;
Δεν ήταν επιτυχία για το Χαϊδάρι η "ηρωική" ισοπαλία με τον Βύζα;
Ο νέος προπονητής έχει περάσει από Ατρόμητο, Ορέστη Ορεστιάδας, Άρη Πετρούπολης, Ήφαιστο, ΑΕΚ Λιοσίων, Λήλαντα Βασιλικού και Δάσος Χαϊδαρίου.
Το Χαϊδάρι είναι από τα φαβορί για υποβιβασμό με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

ΕΝΑΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ (;) ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ...

5 χρόνια μετά το 2004 μια πόλη 35.000 και πλέον κατοίκων σε απόσταση 40 χλμ από την πρωτεύουσα - διοργανώτρια των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 δεν έχει ποδοσφαιρικά γήπεδα για τις ερασιτεχνικές ομάδες...
"Ευτυχώς που υπάρχει και το Πέυκο" λένε κάποιοι παράγοντες και φίλαθλοι στο άκουσμα ότι οι 3 ομάδες της πόλης Άρης, Ευκλείδης και Μεγαρικός πρέπει να μεταναστεύουν για να αγωνιστούν! Οι λόγοι; Διαβάστε:
-Το γήπεδο του σταδίου είναι σε απαράδεκτη κατάσταση και ευθύνες αναλογούν στην διοίκηση των δημοτικών χώρων άθλησης και στο αδιάφορο προσωπικό. Το χορτάρι το έχουν εγκαταλείψει εντελώς και η συστηματική εγκατάλειψη αφήνει πολλές υποψίες για υπόγειες ενέργειες και συμφέροντα... Ξέρετε πόσες χιλιάδες ευρώ κοστίζει η συντήρηση του χόρτου; Αυτά τα πληρώνουμε εμείς όπως και τους... μεσάζοντες!
-Από την άλλη το βοηθητικό πίσω από το κλειστό του μπάσκετ ξεκίνησε αλλά... κόλλησε όπως συνήθως συμβαίνει στα περισσότερα έργα.
- Το γήπεδο του Βύζα ανήκει μόνο σε αυτόν και καλώς ανήκει γιατί η ομάδα πρέπει να έχει ένα γήπεδο δικό της. 'Αλλωστε παίζει σε επαγγελματική κατηγορία.
Αν ο κ. Σαλαμούρας και οι υφιστάμενοί του δεν ήξεραν ότι θα εξυπηρετηθούν οι ομάδες από την γειτονική Νέα Πέραμο τι θα έκαναν; Που θα έστελναν ή τι θα πρότειναν στους παράγοντες των ομάδων στην περίπτωση που ο δήμαρχος της γειτονικής πόλης δήλωνε άρνηση χρήσης; Οι καλές σχέσεις των δύο γειτονικών πόλεων δεν αποδεικνύονται μόνο με την παραχώρηση του γηπέδου της μιάς στις ομάδες της άλλης.
Στο στάδιο μπορούμε να μιλάμε για ανύπαρκτη διοίκηση στο 99%. Το άλλο 1% είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να μην εκτίθεται ο δήμος Μεγάρων από πολύ άσχημες εικόνες ντροπής στους χώρους άθλησης. Και αυτός ο άνθρωπος λέγεται Θεόδωρος Μήτσος.
Ο αρχηγός, το μεγάλο κεφάλι, ο άνθρωπος που ο μεγαρικός λαός ψήφισε για μια τετραετία πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Αν δεν το κάνει θα κριθεί για αυτό στις επόμενες εκλογές. Και ο έλεγχος της κατάστασης δεν μεταφράζεται μόνο στο να προχωρήσει σε έργα αλλά και στο να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Δηλαδή να εξαφανίσει τα κυκλώματα που λυμαίνονται τον χώρο του σταδίου και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με ριζικές αλλαγές.
Τέλος, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ 3 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 35.000 ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ.
ΩΣ ΠΟΤΕ κ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ;

17/11/09

ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ, ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΛΕΦΤΑ...

Το καλοκαίρι έγιναν συζητήσεις μεταξύ τοπικών αθλητικών συλλόγων που λειτουργούν ποδοσφαιρικό τμήμα προκειμένου να γίνει συγχώνευση. Υπήρξε άρνηση από την μία πλευρά και έτσι τα πράγματα έμειναν όπως τα ξέραμε και τα βλέπουμε σήμερα.
Ο κ. Οικονόμου, βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αττικής έκανε ερώτηση στην Βουλή για τις επιχορηγήσεις που δεν δίνονται από την γενική γραμματεία αθλητισμού. Μάλιστα αναφέρθηκε και σε μία ομάδα της πόλης μας, τον Άρη Μεγάρων. Η διοίκηση του Άρη ήταν αυτή που αρνήθηκε συγχώνευση και όπως φαίνεται από την αναφορά στο δελτίο τύπου του βουλευτή τον έχουν ενοχλήσει για να κάνει ενέργειες ή έστω το ερώτημα.
Σε εποχές οικονομικής κρίσης το να ζητάς βοήθεια για να λειτουργήσεις ένα σωματείο είναι προσπάθεια που θέλει κόπο και έχει πολλές πιθανότητες να πέσει στο κενό. Οικονομικά έρχονται ακόμα χειρότερες εποχές και σε όλους τους κλάδους θα μείνουν λίγοι και ισχυροί. Οι εγωισμοί και οι προσωπικές φιλοδοξίες (...) δεν αφήνουν ορισμένους να σκεφτούν λογικά. Αναγκάζονται να γίνουν ζητιανοί για να τα βγάλουν πέρα και χτυπάνε βουλευτικές πόρτες. Θα πείτε γιατί να μην πάρουν αυτό που δικαιούνται; Και εγώ σάς λέω, γιατί να επιβαρύνουν τα δημόσια οικονομικά ζητώντας χρήματα του ελληνικού λαού για να λειτουργήσουν συλλόγους που δεν έχουν λόγο ύπαρξης;
Ο αντίλογος στα παραπάνω μπορεί να είναι ισχυρός. Όποιος επιθυμεί να σχολιάσει ας το κάνει αλλά να εκφραστεί αξιοπρεπώς.
Διάβαστε και ένα παλιό άρθρο αλλά πάντα επίκαιρο:
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ;

ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Β', ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α'...

ΟΙ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ
Ο Μεγαρικός πέρσι ήταν μεγάλος για την Β' κατηγορία αλλά φέτος είναι μικρός για την Α'. Η εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο δεν τιμά καθόλου το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δεν αντιπροσωπεύει την πόλη όσο αφορά το άθλημα.
Πολλά παιδιά που αγωνίζονται φέτος έχουν προσφέρει πολλά και μπορούν ακόμα περισσότερα. Όχι όμως από τις ίδιες θέσεις και με τον ίδιο ρυθμό. Η αρνητική εικόνα οφείλεται βασικά στην έλλειψη νέων παικτών σε ηλικία.
Και σωστή διοίκηση έχει ο Μεγαρικός (άνθρωποι με εντιμότητα και ήθος) και όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις να ανέβει τουλάχιστον αγωνιστικά. Γιατί δεν παίζει ρόλο μόνο το αποτέλεσμα αλλά και η εμφάνιση.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΖΑ...

Η ομάδα της πόλης μας μέχρι την 10η αγωνιστική, δηλαδή έως τώρα παρουσιάζει αριθμητικά την παρακάτω εικόνα:
22 ΒΑΘΜΟΙ (ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ 2,2 ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ)
ΣΥΝΟΛΙΚΑ
- 7 ΝΙΚΕΣ
- 1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ
- 2 ΗΤΤΕΣ
ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
- 5 ΝΙΚΕΣ
- ΚΑΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ!
ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
- 2 ΝΙΚΕΣ
- 1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ
- 2 ΗΤΤΕΣ

ΕΠΙΘΕΣΗ - ΑΜΥΝΑ

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 13-5
ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 8-0
ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 5-5

15/11/09

Α' ΕΠΣΔΑ 7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ-ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΣΠΡ. 0-4

Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ...
Ακόμα μια ήττα γνώρισε ο Μεγαρικός στην φετινή μαύρη πορεία που διαγράφει στην Α΄κατηγορία. Ο Αίαντας Παραλίας Ασπροπύργου φιλοξενήθηκε από τους γηπεδούχους στο γήπεδο της Νέας Περάμου και σκόραρε 4 φόρες.
Η εμφάνιση του Μεγαρικού ήταν άκρως απογοητευτική. Οι παίκτες είχαν κουραστεί από το πρώτο ημίχρονο και το νεανικό σύνολο του Αίαντα ζωγράφιζε μέσα στο γήπεδο δημιουργώντας συνεχώς φάσεις.
Κυριότερες στιγμές:
- 5' 0-1. Ο Αίαντας ανοίγει το σκορ από νωρίς δείχνοντας τις ορέξεις του.
- 25' εντυπωσιακή κεφαλιά επιθετικού του Αίαντα που καταλήγει στα δίχτυα από θέση που δεν ήταν off side. Ο διαιτητής είχε όμως αντίθετη άποψη.
- 35' 0-2 με πέναλτυ που κερδήθηκε καθαρά.
- 68' 0-3 σε ανοιχτή άμυνα
- 70' 0-4. Θεωρώντας ότι η μπάλα είχε βγει εκτός γηπέδου οι αμυντικοί του Μεγαρικού σταμάτησαν περιμένοντας την εξέλιξη του αγώνα βάση της εκτίμησής τους. Οι επιθετικοί του Αίαντα έκαναν την αντίθετη εκτίμηση που συμπτωματικά ήταν η ίδια με του διαιτητή (!!!), συνέχισαν την φάση και σε κοιμισμένη άμυνα έβαλαν το 4ο και τελευταίο γκολ της αναμέτρησης.
74' Δοκάρι ο Αίας από εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι μέσα στην μεγάλη περιοχή.
80' Δοκάρι ο Μεγαρικός σε μια από τις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού επιθέσεις που έκανε.
Πολλά τα παράπονα για την διατησία και από τις 2 ομάδες με κορυφαία στιγμή αυτή του 4ου γκολ.
Επόμενη αναμέτρηση με τον Ειδυλλιακό εντός έδρας για την 8η αγωνιστική.

Η ΚΟΥΡΣΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΚΑΙ ΒΥΖΑ.
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
Καμία αλλαγή στην κορυφή της βαθμολογίας του νοτίου ομίλου όσο αφορά τις 2 πρώτες θέσεις. Ο Βύζας με την ψυχή στο στόμα πήρε τους πολύτιμους βαθμούς απέναντι σε μια ομάδα που πάλεψε δυνατά να πάρει ακόμα και την ισοπαλία. Λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο ο Ατματσίδης έχασε πέναλτυ και ο Βύζας μεγάλη ευκαιρία να πάει στα αποδυτήρια χωρίς άγχος. Το γκολ της νίκης έγινε από αυτογκολ του Κουλουκίδη στο 50ό λεπτό.
Ο κόσμος στήριξε για άλλη μια Κυριακή την προσπάθεια των παιδιών αυτών που κάνουν κάθε Μεγαρίτη φίλαθλο υπερήφανο και το όνομα της πόλης μας να ακούγεται έξω από την πόλη.
Δύσκολα κέρδισε η Παναχαϊκή στην Καλλιθέα με 2 τέρματα, ένα στο 41' του Κυβελίδη και ένα στο 93' του Τριχιά. Μέχρι να γίνει το 0-2 η άμυνα της Παναχαϊκής δέχτηκε μεγάλη πίεση αλλά στο τέλος άντεξε!
Οι αναμέτρησεις του 1ου με τον 3ο και του 2ου με τον 4ο σε συνδυασμό με τις νίκες των 2 πρώτων της βαθμολογίας έδωσαν αέρα διαφοράς στην κορυφή και ενός είδους ξεκαθάρισμα... Η βαθμολογία είναι ενημερωμένη δεξιά της σελίδας.
Όλα τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:
Καλλιθέα - Παναχαϊκή 0-2 (41΄ Κυβελίδης, 93΄ Τριχιάς)
Αίας Σαλαμίνας - Χαϊδάρι 6-0 (42΄,47΄ Ραπτόπουλος, 63΄ Καραχάλιος, 69΄, 87΄ Ταβλαδοράκης, 89΄ Ανέστης)
Παναιγιάλειος - Σαρωνικός 2-1 (57΄ πέν. Παπαδόπουλος, 92΄ Γκάτσης - 62΄ πέν. Ρέιζερ)
Βύζας Μεγ. - Ζάκυνθος 1-0 (49΄ αυτ. Κουλουκίδης)
Κόρινθος - Κεραυνός Κερ. 1-0 (40΄ Δημητριάδης)
Ατσαλένιος - Παναργειακός 0-0 Χερσόνησος - Πλατανιάς 0-0 Ασπρόπυργος - ΠΑΟ Ρουφ 1-0 (2΄ Ξύδης)
Ρεπό: Αγ. Παρασκευή

Β' ΕΠΣΔΑ-6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΡΗΣ - ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 0-4

Χωρίς παράπονο άφησε ο Ευκλείδης - Βύζας 2008 τον Άρη αφού του έριξε 2 γκολ σε κάθε ημίχρονο συνεχίζοντας την τρελή και αήττητη πορεία του για την άνοδο στην Α' κατηγορία. Ο αγώνας διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο της Ν.Περάμου, που έχει πλαστικό χλοότάπητα, νωρίς το πρωί καθότι ο χώρος αποτελεί σημείο διεξαγωγής πολλών αναμετρήσεων...
Η υπεροχή του Ευκλείδη ήταν εμφανής και στις περισσότερες φάσεις ήταν πιο αποτελεσματικός από τον Άρη. Από την άλλη πλευρά ο Άρης παρά του ότι δεν κατάφερε να πετυχει γκολ είχε ευκαιρίες.
Άριστη η διατησία του συμπολίτη μας κ. Χατζή τον οποίο και συνεχάρησαν προπονητές και παίκτες στο τέλος της αναμέτρησης.
Στην βαθμολογία ο Άρης έμεινε στους 4 βαθμούς ενώ ο Ευκλείδης κρατάει την κορυφή με 16.

14/11/09

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΗΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ ΘΕΑΣ!

ΒΥΖΑΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΓΑΡΩΝ ΣΤΙΣ 15:00

ΑΡΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΣΤΙΣ 10:00

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ - ΑΙΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΗΠΕΔΟ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΣΤΙΣ 12:15

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΗ Προς : Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Θέμα: Μη καταβολή επιχορηγήσεων 2006-07, 2007-08, 2008-09 στα σωματεία ερασιτεχνικού αθλητισμού της Δυτικής Αττικής.
Κύριε Υπουργέ,
Μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας εντάσσονται και όλα τα θέματα που αφορούν στον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό. Όπως ήδη γνωρίζετε η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ αδιαφόρησε για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τομέας του αθλητισμού και ιδιαίτερα τα ερασιτεχνικά σωματεία. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός παρόλο που αναφέρεται στο μεγαλύτερο τμήμα της κοινωνίας και προωθεί τον υγιή αθλητισμό αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα καθώς δεν έχει έσοδα πέρα από κάποιες μικρές χορηγίες ιδιωτών. Το κράτος αναγνωρίζοντας μέχρι πρότινος την ανάγκη ενίσχυσης του ερασιτεχνικού αθλητισμού διέθετε κάθε χρόνο χρηματική ενίσχυση στα σωματεία προκειμένου να διευκολύνει τις δραστηριότητές τους. Δυστυχώς όμως όπως ενημερωνόμαστε από σωματεία της Δυτικής Αττικής, δεν έχουν καταβληθεί ακόμα οι ενισχύσεις για την αγωνιστική περίοδο 2006-07 παρά το ότι τα σωματεία κατέθεσαν έγκαιρα τα απαραίτητα έγγραφα. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μάλιστα ενημέρωσε έναν από αυτούς τους Συλλόγους (Α.Σ. Άρης Μεγάρων) ότι δεν μπορούσαν να λάβουν τα χρήματα λόγω κατάργησης του ειδικού λογαριασμού που αφορούσε αυτές τις δαπάνες. Έως σήμερα δεν υπάρχει κάποια απόφαση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προκειμένου να μάθουν τα ερασιτεχνικά σωματεία εάν θα λαμβάνουν την ενίσχυση, με ποια διαδικασία και σε ποιο χρονικό διάστημα.
Κατόπιν όλων αυτών και δεδομένου του πραγματικού σας ενδιαφέροντος για την κάλυψη όλων των κενών και δυσλειτουργιών που άφησε πίσω της η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ,
Ερωτάστε:
1. Πώς, πότε και από ποια κονδύλια θα λάβουν τις απαραίτητες για την λειτουργία τους οικονομικές ενισχύσεις τα ερασιτεχνικά σωματεία της Δυτικής Αττικής;
2. Ποια μέτρα σκοπεύετε να λάβετε για την συνολική ενίσχυση, την διάσωση και την διάδοση του ερασιτεχνικού αθλητισμού;

13/11/09

Ο ΒΥΖΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΙΚΗ!

Ο Βύζας υποδέχεται την Κυριακή στις 15:00 την τρίτη στην βαθμολογία Ζάκυνθο και αυτός ο αγώνας είναι πολύ κρίσιμος προκειμένου να παραμείνει η αγαπημένη μας ομάδα στην δεύτερη προνομίουχο θέση του ομίλου.
...ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...
Η πρώτη Παναχαϊκή δεν θα έχει εύκολο απόγευμα. Φιλοξενείται από την 4η Καλλιθέα και έτσι η 10η αγωνιστική αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφου οι 4 πρώτοι παίζουν μεταξύ τους!

Όλες οι αναμέτρησεις της Κυριακής (10η αγωνιστική)
Καλλιθέα - Παναχαϊκή
Αίας Σαλαμίνας - Χαϊδάρι
Παναιγιάλειος - Σαρωνικός
Βύζας Μεγάρων - Ζάκυνθος
Κόρινθος - Κεραυνός Κερατέας
Ατσαλένιος - Παναργειακός
Ολυμπιακός Χερσονήσου - Πλατανιάς Χανίων
Ασπρόπυργος - ΠΑΟ Ρουφ

ΤΟΠΙΚΟ "ΝΤΕΡΜΠΥ" ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Η 6η αγωνιστική της Β' κατηγορίας ΕΠΣΔΑ κρύβει μια αναμέτρηση τοπικού ενδιαφέροντος μεταξύ Άρη και Ευκλείδη. Ο Ευκλείδης είναι πρώτος στην κατηγορία με 13 βαθμούς αήττητος και είναι το φαβορί για την άνοδο με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Αντίθετα ο Άρης βρίσκεται προτελευταίος με 4 βαθμούς.
Η αναμέτρηση θα γίνει την Κυριακή το πρωί. Πάρτε τον καφέ σας και καιρού επιτρέποντος πηγαίνετε μέχρι το γήπεδο να απολαύσετε καλό ποδόσφαιρο από παιδιά που αγαπούν το άθλημα. Παραδοσιακά οι δύο ομάδες όταν συναντιούνται παίζουν με πάθος και προσφέρουν γκολ και θέαμα.

Β' ΕΠΣΔΑ - 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!

Ζητάμε συγνώμη αλλά λόγω τεχνικού λάθους δεν δημοσιεύθηκε την Δεύτερα όπως έπρεπε το ρεπορτάζ για την 5η αγωνιστική της Β' ΕΠΣΔΑ.
Νέα νίκη πέτυχε ο Ευκλείδης εντός έδρας και συνεχίζει να κρατά την κορυφή. Ισοπαλία στα Άνω Λιόσια έφερε ο Άρης πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση σε σχέση με τις προηγούμενες που κανείς δεν θέλει να θυμάται...
Η 7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΡΗ ΚΑΙ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΩΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
Η βαθμολογία είναι ενημερωμένη αριστερά.
Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:
Πυρρίχιος Ασπρ.-ΠΑΟ Φυλής
1-4
ΔΑΣ Ανω Λιοσίων-ΑΟ Ελευσίνας
2-1
Απόλλων Ανω Λιοσίων-Αρης Μεγάρων
1-1
Λαμπερή Ελευσίνας-Λέων Εθνικός
0-0
Ευκλείδης-Ικαρος Ασπρ.
3-1
Αστέρας Ανω Λιοσίων-ΠΑΟΚ Μάνδρας
2-1
ΡΕΠΟ ΕΙΧΕ Ο ΣΕΠΟΛΛΙΑΚΟΣ

Η επόμενη αγωνιστική:
ΔΑΣ Ανω Λιοσίων-Πυρρίχιος Ασπρ.
ΠΑΟ Φυλής-Απόλλων Ανω Λιοσίων
ΑΟ Ελευσίνας-Λαμπερή Ελευσίνας
Αρης Μεγάρων-Ευκλείδης
Λέων Εθνικός-Σεπολιακός
Ικαρος Ασπρ.-Αστέρας Ανω Λιοσίων
ΡΕΠΟ Ο ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ

12/11/09

ΚΟΥΓΙΑΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα με τον Αίαντα Σαλαμίνας και είπε τα παρακάτω:
http://www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20080506/kougias.jpg
“Είναι απαράδεκτο να χάνονται βαθμοί στην Πάτρα. Δεν έχω μιλήσει έως σήμερα αλλά πρέπει να τα πω γιατί είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος. Έχω παράπονα από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες. Είναι αδιανόητο να είναι καλύτεροί μας παίκτες οι Γερασιμόπουλος - Στεργίδης και παίκτες διαφοράς να δείχνουν αυτό το πρόσωπο. Τρεις παίκτες είναι που χαλάνε το κλίμα στην ομάδα. Δεν δέχομαι παίκτης μας μονομαχία ένας εναντίον ενός, και να δεχόμαστε γκολ, ενώ παίρνει 70.000 ευρώ. Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον Σπανό και υπάρχει ταύτιση απόψεων. Και ακόμα πιστεύω ότι θα τελειώσουμε αήττητοι το πρωτάθλημα. Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό που παίζουν οι ομάδες στην Πάτρα, το ξέρουμε όμως, δεν αποτελεί δικαιολογία.

Με προβληματίζει η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Να καταλάβουν όλοι ότι έχουμε έναν στόχο, την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Η Παναχαϊκή έχει μεγάλους τερματοφύλακες. Μην ακυρώνετε μεγάλους παίκτες. Βοηθήστε μας να προχωρήσουμε. Σήμερα (σ.σ. 11/11) το σκορ έπρεπε να ήταν 10-1! Το άγχος μας δημιουργεί προβλήματα. Δεν υπάρχουν παραδόσεις όπως άκουσα. Δεν είναι παράδοση να μην σκοράρεις. Θα προχωρήσουμε πολύ δυναμικά. Έχουμε συγκεκριμένες απόψεις με τον κ. Σπανό απλά κάποιοι πρέπει να καταλάβουν πως η Παναχαϊκή είναι μεγάλος σύλλογος. Είμαι βέβαιος για το διπλό την Κυριακή, όπως και ότι η Παναχαϊκή βγάζει μεγάλη φουρνιά παικτών.
Σήμερα (σ.σ. 11/11) ήταν η καλύτερη εμφάνιση της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα. Πως όμως να παίξεις καλά όταν οι άλλοι πέφτουν συνεχώς; Απλώς, υπάρχει μια μιζέρια, που έχει ποτίσει την ομάδα. Δέκα χρόνια τώρα η Παναχαϊκή είναι loser. Δεν έχει σχέση αυτή η Παναχαϊκή με την Παναχαϊκή του παρελθόντος. Εδώ υπάρχει γνώση και μεγάλη μαγκιά. Απλά έχουμε πέσει σε απίστευτη κατηγορία. Θέλουμε βοήθεια. Ο κ. Σπανός είναι ένας προπονητής με βαθιά γνώση και είναι ένας άνθρωπος έντιμος και αρσενικός. Ότι βλέπω στο γήπεδο, ο προπονητής μου το έχει πει 15 μέρες πριν. Ετοιμάζουμε παίκτες για την Σούπερ Λίγκα. Η δεξιά και η αριστερή μας πλευρά έχει παίκτες που θα είναι μαζί μας στην Β΄ Εθνική. Εδώ θες κατάθεση ψυχής όπως έκαναν σήμερα οι Κοζανίδης και Παπαποστόλου”.

Ο δικηγόρος θεωρεί σίγουρο ότι του χρόνου θα είναι στην Β'Εθνική! Η αισιοδοξία κάνει καλό αλλά τέτοια σιγουριά βρε παιδί μου; Σούπερ Λίγκα με το ζόρι σε λίγα χρόνια δηλαδή; Να υποθέσουμε ότι θα αγωνιστείτε σκληρά κ. Κούγια να ανεβάσετε την ομάδα ψηλά; Με οποιοδήποτε τίμημα; Και μια ερώτηση ακόμα, αν δεν μπορείτε να μαζεύετε εσείς βαθμούς θα κόβετε από τους άλλους;;; !!!
Ο άνθρωπος έχει δείξει τον χαράκτηρά του και τον επιβεβαιώνει και με αυτές τις δηλώσεις. Λέει ότι παίκτης 70.000 ευρώ δεν δικαιολογείται να χάνει μονομαχία. Δηλαδή το χρήμα είναι το αποκλειστικό μέτρο σύγκρισης για τους παίκτες. Μήπως το χρήμα μπορεί να προκαθορίσει και την τύχη άλλων ομάδων στον όμιλο;
Πρόσεχε κ. Κούγια γιατί μπορεί να εκτεθείς... ... ... Είσαι πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας και πρέπει να είσαι μετρημένος στις δηλώσεις σου...

ΣΥΜΠΤΩΣΗ;

Σίγουρα ο Βύζας κρατούσε στο χέρι τους τρείς βαθμούς της νίκης στο Χαϊδάρι και παράλληλα την πρωτιά στον όμιλο. Έχει την μεγαλύτερη ευθύνη που δεν προστάτεψε το γκολ του Όκουε και που δεν έβαλε δεύτερο για να καθαρίσει τον αγώνα.
Μπορεί όμως να αγνοηθεί η προκλητική συμπεριφορά του διαιτητή που από το 80 και έπειτα δεν άφηνε τον Βύζα να περάσει την σέντρα και όλα σχεδόν τα σφυρίγματα εξόργιζαν τους Μεγαρίτες; Οι βοηθοί είχαν πολλές φορές αντίθετη γνώμη με τον διαιτητή για τις φάσεις και αυτό υποδηλώνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά...
Μπορεί να είναι σύμπτωση ότι όταν ισοφαρίστηκε η Παναχαϊκή υπήρχε ένα περίεργο άγχος από τον διαιτητή σε όλα τα σφυρίγματα; Γιατί κύριε διαιτητά του αγώνα Χαϊδάρι-Βύζας είχατε αγχωθεί; Έπρεπε να κόψετε βαθμούς από τον Βύζα μήπως και περάσει την Παναχαϊκή δεύτερη και χαλάσει η βιτρίνα στον όμιλο;

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΒΥΖΑΣ!

ΔΕΝ ΩΦΕΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.
Η πρώτη ισοπαλία για φέτος.
Ανώτερος σε ολόκληρη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά με ανεπαρκή παρουσία για την απόκτηση των τριών βαθμών παρουσιάστηκε ο Βύζας στο Χαϊδάρι.
Απέσπάσε έναν βαθμό διατηρώντας την δεύτερη προνομιούχο θέση του ομίλου και έχασε την ευκαιρία να ξαναβρεθεί στην πρώτη θέση. Το γκολ του Βύζα ήρθε από τον Όκουε στο 20ο λεπτό ενώ η ισοφάριση έγινε στο 90ο από τον Καλτσά ύστερα από φάση μέσα στην μικρή περιοχή.
Πολλά τα λάθη της διατησίας και πολλά τα παράπονα από τον Βύζα.
Η Παναχαϊκή ισοφαρίστηκε στο 78' (να θυμίσουμε εδώ ότι η ώρα εκκίνησης των αγώνων είναι κοινή) και ο Βύζας στο 90'. Στο διάστημα αυτό ο διαιτητής προκάλεσε με τις υποδείξεις του παίζοντας 90-10 υπέρ των γηπεδούχων...
Οι οπαδοί του Χαϊδαρίου ήταν σχεδόν όσοι και οι Μεγαρίτες.
Η Ζάκυνθος επικράτησε 5-0 του Ατσαλένιου και πλησίασε τον Βύζα στον ένα βαθμό. Το ίδιο έκανε και η Καλλιθέα επικρατώντας του Παναιγιάλειου με 2-1.
Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής του νοτίου ομίλου:
Παναχαϊκή - Αίας Σαλαμίνας 1-1
(50' Κοζανίδης - 78' Ραπτόπουλος)
Καλλιθέα- Παναιγιάλειος 2-1
(5' Τεγούσης, 53' Κατσαρός- 74' Παπαδόπουλος)
Χαϊδάρι - Βύζας Μεγάρων 1-1
(89' Καλτσάς- 19' Οκουε)
Σαρωνικός - ΠΑΣ Κόρινθος 2-2
(24' Ντούκα, 52΄ Ντε Μπαρτόλο - 9' Δημητριάδης, 44' Σκαρμούτσος)
Ζάκυνθος - Ατσαλένιος 5-0
(13' Μόσκαλ, 40' Ορφανουδάκης, 61', 68' Μαρίνος, 86' Νάκας)
Κεραυνός Κερ - Ολ. Χερσονήσου 1-0
(76' Γεωργίου)
Παναργειακός - Αγ. Παρασκευή 0-0
Πλατανιάς - ΠΑΟ Ρουφ 1-0
(90+ Πάγκαλος)
Ρεπό είχε ο Ασπρόπυργος

11/11/09

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ!

Τα Μέγαρα με το Χαϊδάρι απέχουν ελάχιστα και αν ήταν Κυριακή, ή ακόμα και Σάββατο, το Χαϊδάρι θα γινόταν γειτονιά των Μεγάρων! Οι οπαδοί του Βύζα έχουν αποδείξει ότι τα χιλιόμετρα δεν είναι εμπόδιο για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα. Το Χαϊδάρι φαντάζει Μέγαρα - Πάχη και έτσι σήμερα στις 15:οο αναμένεται μεγάλος αριθμός Μεγαριτών στο γήπεδο του Χαϊδαρίου.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΥΖΑΣ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

Σήμερα Τετάρτη διεξάγεται η 9η αγωνιστική του νοτίου ομίλου της Γ' Εθνικής. Η ομάδα του Βύζα και οι οπαδοί που θα τον ακολουθήσουν θα κάνουν ταξίδι μέχρι το κοντινό... Χαϊδάρι για την αναμέτρηση με την ομώνυμη ομάδα. Το Χαϊδάρι στην βαθμολογία είναι στην τρίτη θέση από το τέλος με 5 βαθμούς. Η ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Ο αγώνας ξεκινά στις 15:00.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ!
Η Παναχαϊκή φιλοξενεί τον Αίαντα Σαλαμίνας στην Πάτρα. Ολες οι αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής:
Παναχαϊκή - Αίας Σαλαμίνας
Καλλιθέα - Παναιγιάλειος
Χαϊδάρι - Βύζας Μεγάρων
Σαρωνικός - Κόρινθος
Ζάκυνθος - Ατσαλένιος
Κεραυνός Κερατέας - Ολυμπιακός Χερσονήσου
Παναργειακός - Αγία Παρασκευή
Πλατανιάς Χανίων - ΠΑΟ Ρουφ

10/11/09

ΣΤΙΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Η ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ

Στα γραφεία της στο δημοτικό γήπεδο θα πραγματοποιηθεί η γενική τακτική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ "ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ" στις 18 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα. Από τα 4 θέματα που έχουν ανακοινωθεί αυτό που τραβά περισσότερο το ενδιαφέρον είναι το 3ο που αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Πριν 2ο ημέρες δημοσιεύτηκε ο 6ος ετήσιος ισολογισμός της ΠΑΕ ο οποίος παρουσιάζει ζημίες περίπου 1,5 εκ. ευρώ. Οι μέτοχοι καλούνται να αποφασίσουν την κάλυψη των ζημιών μέσω της άυξησης του μετοχικού κεφαλαίου.
ΠΡΟΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ:
Κάθε μέτοχος που επιθυμεί να μετάσχει στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στο ταμείο της εταιρίας ή σε οποιαδήποτε τράπεζα της πόλεως των Μεγάρων και να υποβάλλει τα σχετικά έγγραφα κατάθεσης καθώς και το τυχόν έγγραφο αντιπροσώπευσης στο ταμείο της εταιρίας πέντε (5) ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλισης της τακτικής γενικής συνέλευσης.

9/11/09

Η ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΠΤΗΣΗ...

6 ΣΤΑ 6 ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΡΙΚΟ...
Ακόμα μια ήττα γνώρισε ο Μεγαρικός από την Ζωφριά εκτός έδρας με 2-1 και σπάει κάθε ρεκόρ κακού ξεκινήματος των τελευταίων ετών. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα αλλά αν δεν σημειωθεί αγωνιστική ανάκαμψη τότε η Β' κατηγορία θα ανοίξει από νωρίς τις πύλες της...
Στο γήπεδο οι εμφανίσεις είναι κάτω του μετρίου και η φετινή άμυνα δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή. Η διοίκηση θα πρέπει να δώσει βάση στην αρνητική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να κάνει τις απαιτούμενες αλλαγές. Το κεφάλαιο "προπονητής" θέλει επανεξέταση όπως επισημαίνουν φίλαθλοι της μεγαρικής ομάδας.
Στο ντέρμπι του γειτονικού Μεγάλου Πέυκου ο Άτταλος έκανε περίπατο με 4-1 και συγκατοικεί στην κορυφή με τον Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου. Η διακύμανση του σκορ και οι σκόρερς:
5' 1-0 Νέτσος
31' 2-0 Ελ Πάτρικ
35' 2-1 Σαμαρτζόγλου
48' 3-1 Ταμπουράκης
65' 4-1 Ελ Πάτρικ
Τα αποτέλεσματα της 6ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΔΑ:
Αίας Παραλίας Ασπρ.-Ειδυλλιακός
3-0
Εθνικός Πανοράματος-Ελευσινιακός
0-0
Ζωφριά-Μεγαρικός
2-1
Ατταλος Νέας Περάμου-ΑΓΣ Νέας Περάμου
4-1
Μανδραικός-Απόλλων Ποντίων Ασπρ.
6-1
Κριός Ασπροπύργου-ΑΕ Ζεφυρίου
0-1
Ηρακλής Ελευσίνας-Ακράτητος
1-2

ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!

Το παρακάτω βίντεο είχαν κατασκευάσει οπαδοί του Αίαντα και βρίσκεται στο you tube περίπου δύο χρόνια. Το επίπεδο της σάτυρας είναι πολύ χαμηλό και υποδηλώνει ότι οι εμπνευστές έχουν πολύ χαμηλό πνευματικό επίπεδο. Δείτε το απλά και μόνο για να έχετε άποψη:

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΟΥΣ ΗΤΤΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ, ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

...ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ...

8/11/09

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑ

Βύζας Μεγ. - Αίας Σαλαμίνας 2-0
85΄ Κωστέλλος, 92΄ Όκουε
Παναιγιάλειος - Παναχαϊκή 1-4
56΄ Γκάτσης - 50΄ πέν, 92΄ Ρόμαντσουκ, 70΄ Κυβελίδης, 84΄ Παπαποστόλου
Κόρινθος - Καλλιθέα 1-2
50΄ Ποπιέλα - 76΄ Τσάνα, 83΄ Παπαναστασίου
Ατσαλένιος - Χαϊδάρι 3-2
37΄ Σισκάκης, 39΄ Ματθαιάκης, 67΄ Χατζηανδρέου - 16΄ Λαμπρινάτος, 25΄ πέν. Μακρής
Χερσόνησος - Σαρωνικός 1-0
52΄ Ραπτάκης
Αγ. Παρασκευή - Ζάκυνθος 2-1
57΄ Καραγιάννης, 68΄ Ιορδανίδης - 13΄ Κωστάκης
ΠΑΟ Ρουφ - Κεραυνός Κερ. 2-0
7΄ Μαστραντώνης, 26΄ Βλαστέλλης
Ασπρόπυργος - Παναργειακός 2-1
38΄, 50΄ Ζαχαρόπουλος - 37΄ Καραχάλιος
Ρεπό: Πλατανιάς

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ...

ΓΙΑ ΤΗΝ 8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΒΥΖΑΣ - ΑΙΑΝΤΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 2-0
ΜΕ 2 ΤΕΡΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10 ΛΕΠΤΟ Ο ΒΥΖΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.

Η αναμέτρηση ήταν δύσκολη γιατί ο αντίπαλος έπαιξε δυναμικά έχοντας ευκαίριες που έκαναν τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο να καρδιοχτυπήσουν αρκετές φορές. Η άμυνά του Αίαντα ήταν καλά οργανωμένη και πολύ σφικτή. Τα τέρματα έβαλαν ο Κωστέλλος στο 86ο λεπτό και ο Όκουε στο 90 φεύγα...
Η νίκη αυτή έδωσε γερές βάσεις στην κορυφή καθώς η μεγάλωσε η διαφορά από τους από κάτω, καθώς και την αποκλειστικότητα της δεύτερης θέσης κάτω από την Παναχαϊκή.
Επόμενη αναμέτρηση την ερχόμενη Κυριακή στο Χαϊδάρι.

5/11/09

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ!!!

Την Κυριακή στις 15:00 ο Βύζας υποδέχεται τον Αίαντα από την Κούλουρη (Σαλαμίνα)!. Κάθε αγώνας είναι σημαντικός εφόσον ο στόχος είναι η Β' Εθνική. Με το καλό του πρόσωπο αλλά και με την βοήθεια του κόσμου στην καυτή του έδρα η νίκη θεωρείται δεδομένη.
Ας ευχηθούμε η Παναχαϊκή που παίζει στο Αίγιο να έχει απώλεια βαθμών αλλά και ο Βύζας να κερδίσει για να περάσει στην πρώτη θέση και πάλι!
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί μάλλον σε άκρως φθινοπωρινό σκηνικό καθώς οι προβλέψεις μιλάνε για βροχές και καταιγίδες το Σαββατοκύριακο.

3/11/09

Β' ΕΠΣΔΑ - 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΞΑΡΑ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ!
ΠΑΛΙ ΗΤΤΑ Ο ΑΡΗΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΦΥΛΗΣ.
Την περασμένη Κυριακή 1 Νοεμβρίου διεξήχθη η 4η αγωνιστική της Β' κατηγορίας της Δυτικής Αττικής. Οι 2 εκπρόσωποι της πόλης μας έδωσαν ανάμεικτα συναισθήματα στους φιλάθλους. Ο Άρης ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΠΑΟ Φυλής, μια ομάδα που έως τώρα έχει ξεχωρίσει στην βαθμολογία όντας δεύτερη.
ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ
Ο Ευκλείδης ταξίδεψε ώς την Μάνδρα, έριξε 6 γκολ στον τοπικό ΠΑΟΚ και γύρισε απολαμβάνοντας την πρωτιά στην κατηγορία. Είναι αήττητος και έχει την καλύτερη επίθεση από όλους με 14 επιθετικά τέρματα (έχει δέχτει 3. Καλύτερη άμυνα ο ΠΑΟ Φυλής με 1). Επόμενη αναμέτρηση με Ίκαρο στα Μέγαρα.
Η ομάδα του Θάκη Μαργέτη έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την ποιότητα και την τεχνική που ξεδιπλώνει στο γήπεδο.
Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής:
ΑΟ Ελευσίνας-Πυρρίχιος Ασπρ.
3-2
Αρης Μεγάρων-ΠΑΟ Φυλής
0-4
Λέων Εθνικός-ΔΑΣ Ανω Λιοσίων
2-1
Ικαρος Ασπρ.-Απόλλων Ανω Λιοσίων
2-2
ΠΑΟΚ Μάνδρας-Ευκλείδης
1-6
Αστέρας Ανω Λιοσίων-Σεπολιακός
0-1
ΡΕΠΟ: ΛΑΜΠΕΡΗ
Επόμενη αγωνιστική:
Πυρρίχιος Ασπρ.-ΠΑΟ Φυλής
ΔΑΣ Ανω Λιοσίων-ΑΟ Ελευσίνας
Απόλλων Ανω Λιοσίων-Αρης Μεγάρων
Λαμπερή Ελευσίνας-Λέων Εθνικός
Ευκλείδης-Ικαρος Ασπρ.
Αστέρας Ανω Λιοσίων-ΠΑΟΚ Μάνδρας

Α' ΕΠΣΔΑ - 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΡΙΚΟ...
5 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΒΑΘΜΟ

Τελευταίος χωρίς νίκη και χωρίς βαθμό παρέμεινε για μια ακόμα αγωνιστική ο Μεγαρικός. Έχασε από τον Μανδραϊκό 1-3 στα Μέγαρα, μια ομάδα που διεκδικεί την άνοδο στο περιφερειακό.
Ο Άτταλος Ν. Περάμου κέρδισε τον Ελευσινιακό στην Ελευσίνα με σκορ 1-2 και είναι πρώτος μαζί με τον Αίαντα Παραλίας Ασπροπύργου με 13 βαθμούς. Η άλλη ομάδα του Μεγάλου Πεύκου και ομώνυμη της κωμόπολης, κέρδισε και αυτή, τον Κριό Ασπροπύργου με 5-1. Τα γκολ: ο Λύγκος (2), ο Φωτίου (1), ο Λουκίδης (1) και ο Αχμέτ (1), Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
Ειδυλλιακός - Εθνικός Πανοράματος
2-3
Αίας Παραλίας Ασπρ. - Ζοφριά
2-1
Ελευσινιακός - Ατταλος Νέας Περάμου
1-2
Μεγαρικός - Μανδραϊκός
1-3
ΑΓΣ Νέας Περάμου - Κριός Ασπροπύργου
5-1
ΑΕ Ζεφυρίου - Ακράτητος
1-2
Απόλλων Ποντίων Ασπρ. - Ηρακλής Ελευσίνας
3-3

Επόμενη αγωνιστική (6η - Κυριακή 8 Νοεμβρίου)
Αίας Παραλίας Ασπρ.-Ειδυλλιακός
Εθνικός Πανοράματος-Ελευσινιακός
Ζοφριά-Μεγαρικός
Ατταλος Νέας Περάμου-ΑΓΣ Νέας Περάμου
Μανδραικός-Απόλλων Ποντίων Ασπρ.
Κριός Ασπροπύργου-ΑΕ Ζεφυρίου
Ηρακλής Ελευσίνας-Ακράτητος

ΟΙ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Η αγωνιστική την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 15:00:
Παναιγιάλειος-Παναχαϊκή 2005
Βύζας Μεγάρων-Αίας Σαλαμίνας
Κόρινθος-Καλλιθεα
Ατσαλένιος-Χαϊδάρι
Ολυμπιακός Χερσ.-Σαρωνικός
Αγία Παρασκευή-Ζάκυνθος
ΠΑΟ Ρουφ-Κεραυνός Κερατέας
Ασπρόπυργος-Παναργειακός
Ρεπό: Πλατανιάς Χανίων

2/11/09

"ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ"...

...φώναζαν οι θερμόαιμοι οπαδοί της Παναχαϊκής όταν είχε περάσει το 8ολεπτο και ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0! Θεωρούσαν ότι το ματς είχε τελειώσει αλλά 2-3 φορές τα "χρειάστηκαν"...! Ο Λισγάρας τούς έκανε να καρδιοχτυπήσουν...
Ο Παναιγιάλειος είναι η επόμενη ομάδα που θα αναμετρηθεί η Παναχαϊκή την ερχόμενη Κυριακή 8 Νοεμβρίου. Ο αγώνας θα γίνει στις 15:00 στο γειτονική πόλη της Πάτρας, το Αίγιο.
Ο Παναιγιάλειος είναι στο μέσο της βαθμολογίας με 8 βαθμούς και έφερε ισοπαλία με την Κόρινθο στην έδρα του.

Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ!

Η 7η αγωνιστική μπορεί να θεωρηθεί από τις φετινές με τα λιγότερα τέρματα καθώς 9 oμάδες (μεταξύ αυτών και ο Βύζας) από τις 16 που αγωνίστηκαν δεν σημείωσαν γκολ. 3 παιχνίδια έληξαν 0-0 ενώ όλα τα γκολ συνολικά ήταν 13...
Τα αποτελέσματα του νοτίου ομίλου της Γ' Εθνικής:
Παναχαϊκή-Βύζας Μεγάρων 1-0
(40’ Κυβελίδης)
Παναιγιάλειος-Κόρινθος 0-0
Αίας Σαλαμίνας-Ατσαλένιος 0-0
Καλλιθέα-Χερσόνησος 0-2
(40’ Γκιάτας, 90+2’ Κίτσας)
Χαϊδάρι-Αγία Παρασκευή 2-2
(72’ Λαμπρινάτος, 75’ Κωνσταντόπουλος / 33’ Μπούμπας, 42’ Ιορδανίδης)
Σαρωνικός-ΠΑΟ Ρουφ 0-0
Ζάκυνθος-Ασπρόπυργος 3-1
(37’, 55’ Μαρίνος, 63’ Μόσκαλ / 75’ πεν. Ζαχαρόπουλος)
Παναργειακός-Πλατανιάς 2-0
(60’ Ρες, 82’ πεν. Κατσαρός)
Ρεπό: Κεραυνός Κερατέας

1/11/09

ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ...

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΣΥΜΜΑΧΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ.
Με τέρμα που σημείωσαν οι ερυθρόμαυροι στο πρώτο ημίχρονο σε μια φάση διαρκείας μέσα στην μικρή περιοχή του Βύζα πήραν ένα τρίποντο που δεν θα ξεχάσουν τουλάχιστον για φέτος...
Το πλεονέκτημα της θέας από την πρώτη θέση κατέχει πλέον η σημερινή αντίπαλος του Βύζα, Παναχαϊκή. Μια φάση που διήρκησε αρκετά σε σχέση με την ταχύτητα που εξελίχθηκε το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του ήταν αρκετή για να στερήσει ένα πολύτιμο τρίποντο ή ακόμα και έναν βαθμό. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα σήμερα πλην της ήττας διατηρούσε τον Βύζα στην κορυφή.
Η πρώτη καλή φάση για την ομάδα της πόλης μας έγινε στο 7ο λεπτό με σουτ που κατέληξε πάνω από τα δοκάρια. Στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή και οι επίμαχες φάσεις ήταν μοιρασμένες. Το γκολ σημειώθηκε στο 41ο λεπτό έπειτα από σύγχυση που επικράτησε στην μικρή περιοχή του Βύζα από την άμυνα του.
Σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν πολύ για να ισοφαρίσουν όμως καμία προσπάθεια δεν κατέληξε προς τα εκεί... Οι Μεγαρίτες (και μή) οπαδοί που βρέθηκαν στο παλιό γήπεδο της Παναχαϊκής στην Πάτρα ήταν περίπου 200. Έφτασαν και με λεωφορείο αλλά και με δικά τους μεταφορικά μέσα.